2 563 4

Още удари по Кевин Спейси

Ново обвинение за сексуално посегателство беше повдигнато срещу носителя на "Оскар"

Анатоли Стайков

От прокуратурата в Лос Анджелис обявиха за повдигнато ново обвинение в сексуално посегателство срещу актьора Кевин Спейси, съобщи Reuters.

То било получено от шерифа на окръг Лос Анджелис и е в етап на разглеждане от компетентните органи. Обвинението идва няколко месеца след подобна депозирана жалба в Ел Ей срещу Спейси. Тя е била внесена от мъж, който се позовава на събития от 1992 година.

Скандалът около Спейси избухна, след като актьорът Антъни Рап пръв го обвини в сексуално посегателство, когато бил 14-годишен.

Британската полиция започна разследване на три случая, свързани с подобни обвинения срещу носителя на "Оскар".

САЩ


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Харви
  Отговор
  1 23:21  23.08.18
  От зад дано му го ударят на тоз гейзер.. аман от джендъри
 • Ташко Мъдев
  Отговор
  2 23:32  23.08.18
  Ако се абстрахираме... Той е много добър актьор със страхотни филми...
 • Peps
  Отговор
  3 05:53  24.08.18
  Стетил се от 92.... Май някой търси как да изкара едни бързи пари. Той може и да е на "друтия бряг" ама тези след колко години се сетиха, че ги болят задниците?
 • Boxer
  Отговор
  4 09:39  24.08.18
  Скшуъл Хърасмънт е модерната форма на ловът на вещици от средновековието. Преди 10-15 г ако имаш зъб на съседа, звънкаш на ФБР, казваш им че при него се отбиват некви брадати, които говорят за самолети и небостъргачи и край. Съседа изведъщнъж изчезва... При комунизма, ЩАЗИ получава доносче че е говрил срещу чичко Ленин; Малко по-отдавна ГЕСТАПО , че е казал нещо против чичко Адолф; По същотото време в САЩ положително изказване за комунизма има същият магически ефект и т.н. Човешката история е изтъкана от подобни случки, стига да се използват вълшебните думички...

Напиши коментар:


Публикувай