1 456 1

Итън Хоук срещу супергероите

Актьорът смята за пресилени похвалите за "Логан"

Росен Стойчев

Актьорът Итън Хоук отправи сериозни критики към филмите за супергерои, съобщи Movie Web.

Хоук е останал изненадан от това колко високи оценки получи последният филм за Върколака „Логан“. Много критици определиха филма като повратен момент за жанра като цяло.

„Има хора, които ни казват, че „Логан“ е наистина страхотен филм. Това е добър филм за супергерои. Увлича хората в мисли, за това как метал излиза от ръцете им. Сякаш всички казват, че това е велик филм, а аз наистина не го разбирам. Това просто е добър филм за супергерои. Има разлика, но бизнесът не го разбира. Големият бизнес иска да мислите, че това е велик филм, за да изкара повече пари от него“, заяви Хоук.

Хоук отхвърли и идеята за награда „Оскар“, която да е предназначена за комерсиални филми.

САЩ


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • Бг.реалност
    Отговор
    1 08:25  03.09.18
    Интереса клати феса !!! Винаги съм харесвал Хоук,НО не мисля,че при правилен хонорар той би се отказал да участва в който и да е супер-геройски филм. Освен това казаното от него е и личното мнение на повечето от актьорите снимащи се в този тип филми,но какво сега? Да се откажат да се снимат ли? Едно грешно решение и си аут от списъка,а зад ,,теб" опашката е доста дълга. Така,че Итън,приятелю,добре казано,но всеки се навежда в този бранш при правилния хонорар и козирува независимо от личното му мнение.

Напиши коментар:


Публикувай