30 Август, 2018 23:00 1 780 0

Лондон почете Краля на попа (СНИМКИ)

  • лондон-
  • майкъл джексън-
  • лунна стъпка-
  • sony music

Въпреки дъжда, феновете имитираха прословутата "лунна стъпка" и танцуваха около 4-метровия паметник

Лондон почете Краля на попа (СНИМКИ) - 1
Снимки: БТА/АР

Фенове на покойния Майкъл Джексън му отдадоха почит за 60-ата годишнина от рождението му, като се събраха на временния паметник във формата на корона, издигнат в негова чест в Лондон, съобщи AP.

Въпреки дъжда, феновете имитираха прословутата му "лунна стъпка" и танцуваха като него около 4-метровия паметник, издигнат от Sony Music на южния бряг на р. Темза.

Лондон почете Краля на попа (СНИМКИ)

"За първи път го видях на живо, когато бях на 18 години. Той дойде в Лондон и беше диво - каза Мейа Томас, вече на 31 години. - Майкъл наистина беше стеснителен, но много представителен. Той винаги се стараеше феновете да се чувстват добре".

Майкъл Джексън репетираше за серия от концерти в Лондон преди преждевременната си смърт през 2009 г. Той почина на 50 години.

Лондон почете Краля на попа (СНИМКИ)

Паметникът-корона oбаче останa на брега на р. Темза само един ден.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА