Last news in Fakti

2 Септември, 2018 16:54 2 255 1

Война за наследството на Кралицата на соула

  • арета франклин-
  • наследство-
  • кралица на соула

Бивш годеник на Арета Франклин изяви претенции за дял от наследството й 

Война за наследството на Кралицата на соула - 1
Снимки: БТА/АР

Бивш годеник на Арета Франклин, когото тя е наричала "моят приятел навеки", изяви претенции за дял от наследството й, настоявайки, че 30-годишната им връзка му дава такова право, макар и да е била с прекъсвания, съобщи в. "Сънди експрес".

Претенцията на пенсионирания 71-годишен полицай Уили Уилкърсън раздели роднините на Арета Франклин и по нея ще се произнесе съдия.

Уилкърсън и Франклин се запознават през 80-те години на миналия век на среща с нейни фенове в Детройт. Те се сближават, но след това се разделят и отново се събират. Арета Франклин нарича връзката им "огнена". Двамата отменят годежа си през 2011 г.

Арета, която се е омъжвала два пъти, казва в интервю: "Радвам се, че той прави разлика между жената и певицата, защото не всички мъже могат".

По късно те се сдобряват и връзката им продължава, макар и бурно, до смъртта й.
Двамата по-възрастни синове на певицата - Кларънс и Едуард, които се на 63 и 61 години, са склонни да бъде постигнато споразумение. По-малките обаче - Тед и Кикалф, които са на 54 и 46 години, са "напълно против".

Война за наследството на Кралицата на соула

"Неговото искане напълно раздели четиримата й сина", каза близък на семейството. Тед и Кикалф "мислят, че той само е преследвал парите й и е гледал на нея като на билет за безплатен обяд и неограничен личен пенсионен фонд".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хамалина

    0 1 Отговор
    Не си разбрал, братчет - само жените имат дял от имуществото на мъжете.