1 685 1

Война за наследството на Кралицата на соула

Бивш годеник на Арета Франклин изяви претенции за дял от наследството й 

Война за наследството на Кралицата на соула
Снимки: БТА/АР

Бивш годеник на Арета Франклин, когото тя е наричала "моят приятел навеки", изяви претенции за дял от наследството й, настоявайки, че 30-годишната им връзка му дава такова право, макар и да е била с прекъсвания, съобщи в. "Сънди експрес".

Претенцията на пенсионирания 71-годишен полицай Уили Уилкърсън раздели роднините на Арета Франклин и по нея ще се произнесе съдия.

Уилкърсън и Франклин се запознават през 80-те години на миналия век на среща с нейни фенове в Детройт. Те се сближават, но след това се разделят и отново се събират. Арета Франклин нарича връзката им "огнена". Двамата отменят годежа си през 2011 г.

Арета, която се е омъжвала два пъти, казва в интервю: "Радвам се, че той прави разлика между жената и певицата, защото не всички мъже могат".

По късно те се сдобряват и връзката им продължава, макар и бурно, до смъртта й.
Двамата по-възрастни синове на певицата - Кларънс и Едуард, които се на 63 и 61 години, са склонни да бъде постигнато споразумение. По-малките обаче - Тед и Кикалф, които са на 54 и 46 години, са "напълно против".

Война за наследството на Кралицата на соула

"Неговото искане напълно раздели четиримата й сина", каза близък на семейството. Тед и Кикалф "мислят, че той само е преследвал парите й и е гледал на нея като на билет за безплатен обяд и неограничен личен пенсионен фонд".

САЩ
Поставете оценка:
Оценка 0 от 0 гласа.

Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • хамалина
    Отговор
    1 16:57  02.09.18
    Не си разбрал, братчет - само жените имат дял от имуществото на мъжете.

Напиши коментар:


Публикувай