6 Септември, 2018 12:52 2 032 1

Новият Бонд върви към отлагане (ВИДЕО)

  • джеймс бонд-
  • даниел крейг-
  • дани бойл-
  • райън джонсън-
  • агент 007

Даниъл Крейг ще се снима във филм на режисьора Райън Джонсън

Новият Бонд върви към отлагане (ВИДЕО) - 1
Снимки: БТА/АР

Даниъл Крейг се присъедини към актьорския състав на нов филм на режисьора Райън Джонсън, съобщи Contactmusic. Това породи слухове, че 25-ият филм за Джеймс Бонд може да не излезе по екраните на 8 ноември 2019 г.

Петдесет годишният актьор сключи договор, за да се снима в "Knives Out" - филм за мистериозно убийство, напомнящ лентите за детектива Еркюл Поаро. Сценарият е написан от Джонсън и дългогодишния му сътрудник Рам Бергман. Райън Джонсън, заснел "Междузвездни войни: Епизод VIII - Последните джедаи", намекна, че на Крейг можело да бъде поверена нова филмова роля, след като Дани Бойл се оттеглил от проекта за 25-ия филм за Бонд.

"Голям фен съм на Даниъл Крейг и винаги съм искал да работя заедно с него - заяви режисьорът пред Deadline. - Тъй като заедно с Рам се заехме с написването на сценария, се питахме кой може да е в образа на детектива. По-късно разбрахме, че в графика на Даниъл може да се появи малък прозорец. Той е изключителен актьор. Надяваме се той да допринесе за създаването на нещо като модерна версия на персонажа Еркюл Поаро."

Новият Бонд върви към отлагане (ВИДЕО)

Очаква се Крейг да започне участието си в снимките на "Knives Out" през ноември. Това означава, че появата на 25-ия филм за Бонд по екраните може да бъде отложено.

Джонсън ще заснеме филма, преди да започне да работи над нова трилогия Star Wars.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Зизу

    1 0 Отговор
    Даниелката е големец!