8 Септември, 2018 14:30 3 239 4

Димитър Баненкин се снима в немски игрален филм

  • димитър баненкин-
  • кръвта на пеликана

Актьорът от "Скъпи наследници" участва в „Кръвта на пеликана"

Започнаха снимките на игралния филм „Кръвта на пеликана" – копродукция между България и Германия. Във филма участват и актьорът от „Скъпи наследници” - Димитър Баненкин, и Аделия Оклепо, съобщи бТВ.

Режисьор и сценарист на драмата е талантливата Катрин Гебе, чийто първи филм „Нищо лошо не може да се случи" беше избран да участва в официалната филмова програма на фестивала в Кан.

Продуценти от българска страна са „Мирамар”, а в главната роля е германската актриса Нина Хос.

Малката актриса разказа, че на кастинга я канят от екипа на филма. Преминава през няколко кръга, трябва да играе и на немски, на прослушването се явяват над 300 деца. Ади успява да научи езика за четири месеца, посещава и уроци по езда.

Банинкин обясни, че снимките се правят на конната база във Вакарел. И двамата актьори споделят, че главната актриса Нина Хос е много добър и земен човек, работят чудесно заедно.

Сериалът „Скъпи наследници“ се завръща на 17 септември. Димитър Банинкин не пожела да разкрие никакви тайни от това какво ще се случи с неговия герой в новия сезон.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 даже и във филмите вече

    1 0 Отговор
    За няКви изстрадало-пострадалеи бежанци ще се разпраА у филма,нъл тъй?

    Коментиран от #2

  • 2 Bahti

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "даже и във филмите вече":

    Порнак с хиджаб, ма на тъмно и без звук!
  • 3 гост

    1 0 Отговор
    Голям артист,сина на 1вия секретар на партията в Пазарджик на времето,голяма звезда,абе я си...Помним кой си нещастник такъв,не на кой си син!

    Коментиран от #4

  • 4 Гост

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "гост":

    Имате напълно грешна информация.
    Познавам лично семейството и никой не е бил 1-ви секретар на партията. Не е лошо да се осведомите по-добре, преди да пишете така злъчно!
    Колкото до изразите, речника и общата Ви култура, оставам я без коментар.
    Но, анонимността е чудно нещо, затова и аз ще отвърна анонимно.
    Респект