17 Септември, 2018 00:04 6 863 3

Лошото момче на рапа чупи рекорд след рекорд (ВИДЕО)

  • еминем-
  • билборд-
  • албум-
  • класация-
  • kamikaze

Девети диск на Еминем оглави класацията на Billboard за албуми

Лошото момче на рапа чупи рекорд след рекорд (ВИДЕО) - 1
Снимки: БТА/АР

Албумът "Kamikaze" на Еминем оглави класацията "Топ 200" на Billboard и стана деветият от колекцията му с такова постижение, съобщи сайтът на изданието.

Продажбите на "Kamikaze" за първата седмица са почти два пъти по-големи, отколкото за предишния албум на Еминем - "Revival" от януари тази година - 434 000 еквивалентни единици срещу 267 000.

Еминем вече има еднакъв брой албуми на първо място в американската класация с Гарт Брукс и The Rolling Stones. Те заемат петото място по този показател в нея.

Изпълнителите с повече албуми, оглавявали класацията са The Beatles (19), Джей-Зи (14), Брус Спрингстийн и Барбра Стрейзанд (по 11) и Елвис Пресли (10).

Лошото момче на рапа чупи рекорд след рекорд (ВИДЕО)

Само един албум на Еминем не е оглавявал класацията Топ 200 - "The Slim Shady LP", който заема второто място през 1999 г.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Диет са вика диет съ казва

    13 23 Отговор
    Криско е по добър а е и от нашето село.
    На времето Славчо от Учиндол го направиха известен,сега е ред на поредния рап-чалгар с изразен говорен акцент
  • 2 Каубой

    7 1 Отговор
    Като привърженик на “класическата” музикална индустрия и звуконосители (Compact Disc & Vinyl Record) евала на Еминем за постижението. Във времена когато съдържанието на албумите може да се “свали” с едно кликване без да се купува , е неуместно да се прави сравнение с продажбите на изпълнителите от аналоговата епоха .
  • 3 Моамар

    3 7 Отговор
    Еминем е болнав и недъгав ама се опитва идиотчето да прави нещо, ДОКАТО в Криско има нещо отбълскващо, нещо грозно и извратено, не показва нищо стойностно. НЯМА КАК с тези качества да бъде артист , ОСВЕН ако не го наложат