Last news in Fakti

13 Септември, 2018 06:00 3 595 3

Лени Кравиц идва в България

  • лени кравиц-
  • концерт-
  • българия-
  • арена армеец-
  • певец

Концертът ще се състои на 4 май 2019 година

Лени Кравиц идва в България - 1

Определян като един от най-успешните музиканти на нашето време – Лени Кравиц, има зашеметяваща кариера, която продължава вече над 25 години. Вдъхновен от соул, рок и фънк звученето на 60-те и 70-те години, музикантът, композитор и продуцент е носител на 4 поредни награди „Грами“, и поставя рекорд за най-много спечелени награди в категория „Най-добро мъжко вокално рок изпълнение“.

От издаването на първия албум на Лени Кравиц Let Love Rule през 1989 до днес, музикантът има над 40 милиона продажби по целия свят. Той е работил заедно с музикални икони като Мадона, Аеросмит, Принс, Дейвид Бауи и Мик Джагър, както и с млади звезди като Джей Зи, Дрейк, Авичи и Алиша Кийс.

На 7 септември 2018 на пазара излезе единадесетият студиен албум на американската суперзвезда – Raise Vibration, в който Кравиц остава верен на стила си, а звученето на албума е изключително характерно. Той самият казва: „Искам да предам своето послание за единност. Още от Let Love Rule до Raise Vibration искам музиката да мотивира и вдъхновява!“.

С подкрепата на дългогодишния си приятел и сътрудник китаристът Крейг Рос, който също участва в създаването на албума Raise Vibration, Лени Кравиц сам продуцира и изпълнява всичко - от китара, бас, барабани и пиано до бонго, камбанки, клавишни инструменти и синтезатори, ситар, калимба и други. Заедно с издаването на албума, Лени Кравиц стартира и третата част от световното си турне за 2018, което ще продължи и през следващата година в Европа.

Българските почитатели на Лени Кравиц ще имат възможността да се насладят на невероятното шоу на музиканта на 4 май 2019 година, в столичната зала „Арена Армеец“, обявиха организаторите от Sofia Music Enterprises.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 556

    0 7 Отговор
    За какво ни е този тъпанар !! Има хубава музика от негри - който има всус И музикален нюх може да намери уникален рап, РнБ, джаз, а този на снимката е ЕВТИНО КИТАЙСКО РАДИО -много шум за нищо
  • 2 Ники

    0 0 Отговор
    Добре че имаме зала та да почнат да идват разни изпълнители ... и стадион ни трябва ...
  • 3 Живето

    0 0 Отговор
    Всички хейтъри да се прибират