2 018 2

Зловещият клоун на Стивън Кинг ще разбие сърцата на феновете (СНИМКИ)

Пениуайз се завръща обратно в Дери във втората част на ужаса "ТО", за да накара стотици фенове да подскочат от ужас, казва Гари Доберман - сценарист на лентата. Той ще разбие и сърцата на феновете, добави той.

Първата част на "ТО" проследи група деца, нарекли себе си "Клубът на загубеняците", през половината от романа. Тук те за пръв път се сблъскват лице в лице със злото в лицето на Пениуайз - танцуващия клоун. Втората част на ужаса ще върне почитателите на Кинг в град Дери, но познатите ни герои вече ще са пораснали. Като възрастни те отново ще трябва да се сблъскат с истинското зло и да го победят веднъж завинаги. Сценаристът на "ТО" обещава, че филмът ще бъде същински ужас и ще плаши публиката си, но също така твърди, че краят му ще бъде сърцераздирателен.

Пред Slash Film Доберман каза, че лентата ще проследи пълната история от романа, а краят "ще задоволи аудиторията и може би ще разбие сърцата им поне малко".

Едно от предизвикателствата пред сценариста било представянето на това как героите ще се върнат в родния си град, след като всички са били в различни части на страната. В романа частта с възрастните герои е доста емоционална на моменти. Тя показва как отношенията им са се променили с течение на времето и колко по-комплексни са те сега. Но все още не се знае дали краят на филма ще бъде същият като края на книгата и какви ще са промените.

Единственото, което знаем до тук е, че втората част на "ТО" ще бъде още по-страшна и непредсказуема от първата, както и това, че ще бъде много напрегната, особено в емоционален план.

Поставете оценка:
Оценка 0 от 0 гласа.

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • АРЕС
  Отговор
  1 16:25  12.09.18
  Нещо нямам никакъв спомен за тоя
 • no name no face no number
  Отговор
  2 02:32  15.09.18
  Задокеанска простотия, но то за тях това се нарича култура. На извратеняците всичко им е извратено или с други думи маде ин Уса

Напиши коментар:


Публикувай