17 Септември, 2018 23:00 8 140 17

Убиец от космоса сее ужас на Земята (ВИДЕО)

  • хищникът-
  • бокс-офис-
  • хищник-
  • шейн блек

"Хищникът" оглави бокс-офис класацията на Северна Америка

Убиец от космоса сее ужас на Земята (ВИДЕО) - 1
Снимка: БТА/АР

"Хищникът" оглави бокс-офис класацията на Северна Америка с приходи от 24 милиона долара, съобщи Fox.

При бюджет от 88 милиона долара дебютът на филма, режисиран от Шейн Блек, е по-скоро разочароващ. Надеждите са интересът да е по-голям в чужбина, където "Хищникът" донесе 30,7 милиона долара от продажба на билети.

Отзивите на критиката за филма с Оливия Мън, Бойд Холбрук и Стърлинг Браун са по-скоро хладни, с оценка С+ в Синемаскоър.

На второ място слезе водачът от миналата седмица - хорърът "Монахинята", с приходи от 18,2 милиона долара. Трети е другият дебютен филм "Лесна услуга" с Ана Кендрик и Блейк Лавли. Той допадна на женската публика и получи оценка В+.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    33 2 Отговор
    Това е по-скоро пародия... в повечето време ти е до смях, отколкото страх.
  • 2 Крипли

    32 6 Отговор
    Изчерпаха се Холивуд. И то преди много време. Смучат доларчета от тъпоумни фенове спящи в мазетата си заринати в кока кола и макдоналдс. Сега очакваме педофилски скандали, че да привлекат внимание. Жалка история...

    Коментиран от #11, #12

  • 3 Японеца

    10 25 Отговор
    edno i dve, жалки руски тънкомоливчета, този филм е за млади ненаденати от сърпа хора.

    Коментиран от #4

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Крипли

    17 4 Отговор
    Чука на Тор яко те е треснал по кухата лека, че да намесваш Русия. Или и ти си на "стаж" при "миролюбивите" и "загрижени" симпатяги от ФАЩ. Ще се повторя - жалка история...
  • 6 Redhorn

    13 1 Отговор
    Абсолютен песимист съм относно този филм нищо,че е режисиран от Блек.
    Плосък сценарий който е замазан от ефекти дори там където няма нужда.
    Поредната холивудска мултимилионна халтура за плоските мозъци по света.
    Единственият ни шанс е:
    GET TO THE CHOPPAAAA....
  • 7 гост

    5 1 Отговор
    Същото както с пришълците, излизат нови и нови, а нито един, макар и изпипан в техническо отношение, не носи тръпката и заряда на старите филми. Да не забравяме, че повечето от тези филми са били нискобюджетни, пришълец, терминатор, хищник, но например първите два хищника са най-добрите, същото важи и за пръшлците, там са първите три.

    Коментиран от #8

  • 8 ???

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "гост":

    Нискобюджетни ???
    От гледна точка на обявяваните суми от холивуд в дн.време може би,макар,че пак думата Нискобюджетни е крайно неправилна.
    Но за времето си всички изброени от теб филми са ултраскъпи продукции с водещи режисьори и топ артисти от каймака по него време.
    Така,че точно обратното са и 1-те 4-ри пришълеца,както и 1-те два Хищника.

    Коментиран от #17

  • 9 Конан Варварина

    16 0 Отговор
    Филмът "Хищникът" е само един, той е с Арнолд Шварценегер!!!

    Този дори няма да си направя труда да го гледам...
  • 10 да да

    1 2 Отговор
    Тъпотий до мозъка на костите, а и тези който ги гледат са същите.
  • 11 Гост

    2 1 Отговор

    До коментар #2 от "Крипли":

    Казваш,друго си е да гледаш супер продукциите на Мосфилм. И непременно филм за войната,че те други не могат да правят,нищо,че войната свърши преди 73 години. Те горките ушанки няма с какво друго да се похвалят,живеят все още в 1945 година.

    Коментиран от #13

  • 12 Georg

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Крипли":

    Някои маи още е в мазето но на КВАС и ТУШОНКА .
  • 13 Bubbles

    3 1 Отговор

    До коментар #11 от "Гост":

    Европейското а и руското кино в момента са много по-добри от американското.
    Не намесвайте политиката в тоя спор ако обичате тук говорим за КИНО.
    В последните вече повече от 15 години какво точно е създадено в Холивуд което да струва за нещо?
    Отваряш списъка с филмите и гледаш БОЗИ - ЕКШЪН/ТРИЛЪР/ДРАМА, ТРИЛЪР/ДРАМА/РОМАНТИЧЕН, ТРИЛЪР/КОМЕДИЯ, КОМЕДИЯ/РОМАНТИЧЕН, КОМЕДИЯ/ДРАМА, ЕКШЪН/ДРАМА...
    и все подобни щуротии на които можеш да спиш като къпан.
    Изведнъж попадаш на филм на който пише сампо ТРИЛЪР или ПСИХО/ТРИЛЪР 18+ и червен надпис филма не е за хора със слаби нерви бла бла бла... ...теглиш, пускаш и гледаш как няк'ва кифла се фляка като луда, изведнъж влиза няк'ъв дзвер и трепе мъжа, тая хуква да бяга и целия филм е как бяга и накрая се фляка със спасителя си...
    Как точно е спасена не става ясно щото зрителя или отдавна е заспал, или му е писнало от тъпотии и превърта до края да види някакво действие все пак.
    Добвяме безкрайните измишльотини с които продължават вече втръсналите до небето Междузведни войни където скайлокър вече трябва да ходи с бастунчето а баща му дъртия Вейдър би следвало отдавна да е гушнал светещия меч и да се е преселил при силата, както и вече дъртия Инди които чудно как на тия години продължава да подскача като младо яре, и баце Рамбо който къде ли не го пращаха,, та сега очакваме да го пратят и в Сирия за новия епизод...
    Разбира се има и изключения но те не са повече от 1% филми които няма да те приспят.

    На кратко ост

    Коментиран от #14

  • 14 Bubbles

    4 1 Отговор

    До коментар #13 от "Bubbles":

    На кратко остаряха големите актьори и режисьори, а новите са НЕКАДЪРНИ и понеже очевидно и сценаристите са пълни некадърници всичко гледа да лежи на старите лаври на класиките от на баба ми абитуриентския бал.
  • 15 ело

    2 0 Отговор
    " Всяко начало си има край " .Няма нищо вечно помня преди 15-20 години когато пуснат някой нов американски филм ( става въпрос когато бях в чужбина ) цялата медия възхвалва новия филм ,че само първия ден бил прожектиран в (точното число казваха ) в киносалона. Само за няколко дена се самоискупуваше и носеше милиони долари печалба ( според тях колко е вярно е отделен въпрос)
  • 16 ело

    2 0 Отговор
    " Всяко начало си има край " .Няма нищо вечно помня преди 15-20 години когато пуснат някой нов американски филм ( става въпрос когато бях в чужбина ) цялата медия възхвалва новия филм ,че само първия ден бил прожектиран в (точното число казваха ) в киносалона. Само за няколко дена се самоискупуваше и носеше милиони долари печалба ( според тях колко е вярно е отделен въпрос)
  • 17 гост

    1 0 Отговор

    До коментар #8 от "???":

    При положение, че другите известни филми са с бюджети от 30-40млн., а хищник и пришълец са с 10-12млн, за фентъзи филм, да нисък им е бюджета и за тогавашното време. Терминатор 1 пък е много нискобюджетен с неговите 6млн. долара.