18 Септември, 2018 20:57 1 021 4

Боил Банов: Ще има повече пари за култура

  • боил банов-
  • култура-
  • сливен

Средства трябва да има и ще има, заяви министърът

Боил Банов: Ще има повече пари за култура - 1
Снимка: БТА, архив

Министърът на културата Боил Банов обеща повече финансови средства в тази сфера

"Повече средства ще се заделят за култура. Пари за култура трябва да има и ще има“, заяви министърът пред Радио "Фокус"-Сливен, докато бе на посещение в града на стоте войводи.

Днес министър Банов бе в Сливен за две събития – откриването на собствена галерия „Нова“ на Националната художествена гимназия „Димитър Добрович“ и вековния юбилей на Драматичен театър „Стефан Киров“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 оня с дроня

    2 0 Отговор
    Пари за култура има, култура няма , култура. Както винаги, ще се облажат 5-6 човека , с проекти, които и да не се реализират, никой няма да им държи сметка. А дано не съм прав.
  • 2 Ангел

    0 1 Отговор
    След 25 години ,,плакане" за пари е крайно време да разберат, че или трябва да си намерят спонсори или публика, а не цял живот да лежат на нашия гръб.
  • 3 Bahti

    1 0 Отговор
    Да. Манева с азис. Много добре! Идиоти сме.
  • 4 1234

    0 0 Отговор
    Ще има повече пари за крадене от ГЕРБ!
    Култура отдавна няма!