19 Септември, 2018 14:53 2 588 0

Ето я и нея! Излезе първият трейлър на "Капитан Марвел" (ВИДЕО)

  • марвел-
  • капитан марвел-
  • marvel-
  • superhero-
  • captain marvel

Marvel Studios пуснаха първия трейлър на дългоочаквания филм за Капитан Марвел. Бри Ларсън влиза в главната роля като Каръл Денвърс. Събитията във филма се случват през 90-те години на миналия век. След края на последната серия на Отмъстителите феновете с нетърпение очакват излъчването на "Капитан Марвъл".

За студиото лентата е изключително важна, понеже маркира началото на поредица филми, чиито главни герои са жени. Очаква се Marvel да създадат филм и за една от най-обичаните си героини - Черната вдовица. Филмът е уникален и с това, че един от режисьорите е жена - Ана Боудън и Раян Флек насочват актьорите в играта им. Феновете са страшно развълнувани за това, което ще видят на екрана, а след излизането на трейлъра, вълната от ентусиазъм е още по-силна.

В трейлъра за пръв път виждаме Ларсън като Каръл Денвърс, а компания ѝ прави не кой да е, а самият Сам Джаксън в ролята на агент Фюри, както и Джъд Лоу като Мар-Въл и др.

Интересното в случая е, че виждаме една по-млада версия на Фюри, както и Фил Колсън. Трейлърът ни показва и доста подробности от миналото на героинята на Ларсън, която не може да си спомни дали е израснала на Земята и от къде точно идва. Виждаме части от живота ѝ на планетата, както и в Космоса.

Това, което не виждаме, е срещу какво ще се изправи капитанът. Необичайна сцена от видеото е момент, в който Денвърс удря възрастна жена в лицето, но какви са подбудите ѝ за това също не се разбира от 2-минутния трейлър. Феновете очакват следващите трейлъри да покажат каква е истинската опасност.

Филмът ще излезе по кината на символичната дата 8 март 2019. Международният празник на жените ще бъде отбелязан от Marvel Studios с първия им филм с жена в главната роля.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА