19 Септември, 2018 18:55 1 746 2

Шерлок Холмс пак ще става татко

  • бенедикт къмбърбач-
  • софи холмс-
  • софи холмс-
  • шерлок-
  • шерлок холмс

Актьорът Бенедикт Къмбърбач и съпругата му Софи Хънтър очакват третото си дете

Шерлок Холмс пак ще става татко - 1
Снимка: Shutterstock

Бенедикт Къмбърбач беше уверил, че иска да отглежда много момчета у дома. Изглежда, че той е на път да осъществи тази своя цел, тъй като се готви да стане баща за трети път, съобщава в. Mirror.

Съпругата му, 40-годишната Софи Хънтър се появи с издут корем на неотдавнашната церемония за наградите "Еми" в Лос Анджелис. Режисьорката на театрални и оперни постановки носеше широка жълта рокля, която покриваше корема й.

Четиридесет и две годишният Къмбърбач бе номиниран за "Еми" за най-добър актьор в минисериал за "Патрик Мелроуз", но загуби надпреварата, след като призът спечели Дарън Крис за "Убийството на Джани Версаче".

Това ще е третото им дете за четири години, макар да не се споменава кога се очаква то да се появи на бял свят.

Бенедикт и Софи започнаха да се срещат публично през пролетта на 2014 г. Те обявиха годежа си през есента същата година и се ожениха на остров Уайт в Деня на св. Валентин през 2015 г., 4 месеца преди да се роди по-големият им син Кристофър "Кит" Карлтън.

Вторият им син Хал Одън се роди през март 2017 г.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 страхх

    0 5 Отговор
    WTF! Съ-татко, май, като гледам снимката
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.