Last news in Fakti

24 Септември, 2018 15:19 2 942 1

Новият Жокер предизвика фурор по улиците на Ню Йорк (СНИМКИ)

  • жокер-
  • хоакин феникс-
  • хоакин финикс-
  • батман-
  • ню йорк-
  • снимки-
  • филм

Хоакин Финикс се разходи в пълен костюм и грим на Жокера по улиците на космополитния град

Започнаха снимките на новия филм за любимия на много злодей Жокера, който ще носи и неговото име. Това си пролича по официалните, както и неофициални снимки на Хоакин Финикс в костюма на лудия враг на Батман.

След като прие ролята на Жокера, Финикс разясни, че се е колебал дали да приеме предложението да участва във филм по комикс, но уникалната лента го е привлякла с нетипичния си сценарий. Тази седмица мрежата избухна от снимки на нестандартния герой - както официални от Warner Bros, така и неофициални - на хора, станали случайни свидетели на снимачния процес в Ню Йорк.

Лентата се снима в момента на различни локации из мегаполиса, а Twitter потребителят JNapierrr публикува снимки на Финикс в пълен костюм и грим. По време на снимките той се е намирал близо до метро станция в Ню Йорк Сити.

Хоакин Финикс ще изиграе най-големия враг на човека прилеп, като неговото превъплъщение следва това на петима други актьори влезли в легендарния образ. Първи в ролята на психопата престъпник влезе Цезар Ромеро през 1966 г., когато Батман беше изигран от Адам Уест. Следващият Жокер бе този на големия Джак Никълсън в продукцията от 1989 г.

Оскар за своята игра като Жокера получи любимецът на публиката Хийт Леджър за филма от 2008 "Черният рицар". Последва го Джаред Лето в "Отряд самоубийци", чийто Жокер обаче не успя да спечели любовта на публиката, както възлюбената му Харли Куин.

Последно актьорът Камерън Монаган, който участва в сериала на FOX Готъм, играе на малкия екран героите Джероум и Джеремая Валески, които наподобяват поразително образа на Жокера, но не носят името му.

Колкото повече напредват снимките на новия филм, толкова повече феновете тръпнат в очакване заради талантът и способността на Хоакин да изиграе безпогрешно интересния Жокер.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 hmhmhm

    5 3 Отговор
    Поредната измислена малоумщина!