Last news in Fakti

6 Октомври, 2018 16:30 2 559 3

Джеймс Бонд никога няма да бъде жена (ВИДЕО)

  • джеймс бонд-
  • агент 007-
  • барбара броколи-
  • даниъл крейг-
  • албърт броколи

Ролята вероятно никога няма да бъде поверена на дама, твърди продуцентът Броколи

Джеймс Бонд никога няма да бъде жена (ВИДЕО) - 1

Ролята на най-известният таен агент на света Джеймс Бонд най-вероятно никога няма да бъде поверена на жена, тъй като тя е написана за мъж, твърди продуцентът на шпионската филмова сага Барбара Броколи.

Агенциите цитират нейно интервю пред британски в. "Гардиън". "Бонд е мъжкар. Той е мъжки образ. Ролята е написана за мъж и най-вероятно тя ще си остане мъжка", заяви Броколи.

"Това не е лошо, изтъкна продуцентът. Няма смисъл да трансформираме мъжките роли в женски. По-добре е да създадем повече вълнуващи женски роли и сценариите добре да пасват на изпълнителките им!"

Спекулациите относно "женския агент 007" се засилиха напоследък, особено след като бе обявено, че актрисата Джоди Уитакър се готви да осъществи пробив, като ще се изяви като първата дама, която ще влезе в ролята на "Доктор Кой" .

Барбара Броколи е дъщеря на продуцента на Албърт Броколи, продуцирал много от филмите за Бонд.

Понастоящем тя отговаря за кастинга на новите роли в легендарната шпионска филмова сага. Барбара успя да убеди Даниъл Крейг да се завърне в ролята на Бонд, след като той беше заявил, че никога повече няма да се превъплъти на екрана в агент 007.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гришата

    1 1 Отговор
    Мнооооо ясно!
  • 2 ...

    3 2 Отговор
    По-голямата трагедия е, че някои мъже никога няма да бъдат мъже... :)
  • 3 Townboy

    1 1 Отговор
    То и агент Солт беше написан за Том Круз, но го игра Анджелина Джоли.