Last news in Fakti

7 Октомври, 2018 14:33 2 874 2

Почина славен холивудски ветеран (СНИМКИ)

  • скот уилсън-
  • живите мъртви-
  • холивуд

Отиде си актьорът Скот Уилсън от сериала  "Живите мъртви"

Почина славен холивудски ветеран (СНИМКИ) - 1
Снимки: БТА/АР

Ветеранът на американското кино и телевизия, актьорът Скот Уилсън, известен на широката публика с ролята си в телевизионния сериал "Живите мъртви", почина на 76-годишна възраст, предаде CNN.

Според сайта TMZ Уилсън се е споминал в Лос Анджелис вследствие на усложненията от левкемията, от която актьорът е боледувал. По думите на представителя на Уилсън, Доминик Манчини, той си е отишъл от този свят без да страда в дома си в Ел Ей.

"Той беше национално богатство за нашата страна и впечатляваше всички, които общуваха с него, със спокойния си глас и благ нрав", изтъква Манчини.

Почина славен холивудски ветеран (СНИМКИ)

Роден в град Атланта, щата Джорджия, Уилсън изигра над 80 роли през дългата си кариера в киното и телевизията. Ще се запомнят неговите екранни превъплъщения в ленти като "Хладнокръвно", "Великият Гетсби", "Среднощна жега" и "Пърл Харбър".

Почина славен холивудски ветеран (СНИМКИ)


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жозеф

    5 0 Отговор
    Пичага голям!
  • 2 БАЦЕТО

    1 2 Отговор
    ДО ЖОЗЕФА ТИ КАК ПИШЕШ ВСЕ ЕДНО СИ СИ ПИЛ РАКИЯТА С НЕГО