Last news in Fakti

14 Октомври, 2018 23:29 8 794 3

Падна голяма тайна за "Отмъстителите"

  • отмъстителите-
  • филм-
  • марк ръфало

Марк Ръфало без да иска издаде името на следващия филм

Актьорът Марк Ръфало без да иска издаде името на четвъртата част от поредицата „Отмъстителите“, съобщи Movie Web.

Ръфало гостува във вечерното шоу на Джими Фалън. Понеже шоуто беше записано предварително се знаеше, че актьорът без да иска е издал нещо важно за филма.

В крайна сметка се оказа, че той е казал името на лентата. Ръфало е помолил продуцентите да изтрият въпросната част от интервюто, но те са решили само да заглушат думите му.

Все пак според зрителите заглавието на новия филм ще „Отмъстителите: Последният отмъстител“.

Ръфало играе ролята на Хъл в поредицата. Той е известен с това, че по време на интервюта често казва неща за филмите, които продуцентите пазят в тайна. Все пак братята Русо, които режисират филма са приели случая с чувство за хумор.

Филмът ще излезе през следващото лято.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Красен Христов

    5 2 Отговор
    Това всъщност е просто шега свързана с последния филм от Междузвездни войни. Молбата за изрязване на "уж издаденото заглавие" е просто маркетингов трик.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Скумрията

    2 1 Отговор
    Кой е Хъл?