Last news in Fakti

9 Октомври, 2018 14:54, обновена 9 Октомври, 2018 15:11 972 2

Кание Уест ще се срещне с любимия си Доналд Тръмп в Белия дом

  • сащ-
  • белия дом-
  • кание уест-
  • доналд тръмп-
  • среща

Рапърът е един от най-силните поддръжници на президента на САЩ

Кание Уест ще посети Белия дом и ще се срещне с Доналд Тръмп по-късно тази седмица, предаде NEw York Times. Рапърът се появи на премиерата на новия сезон на хитовото комедийно шоу "В събота вечер на живо" и обяви гласно подкрепата си към Тръмп.

Според изданието. Кание ще се срещне както с Тръмп, така и със зета му Джаред Къшнър. След срещата те ще обядват заедно. Това ще се случи в четвъртък. Къшнър и Уест най-вероятно ще си говорят за възможностите за работа, които се предлагат на бивши затворници, а с Тръмп Кание ще обсъди въпроса как може да се повишат свободните позиции в областта на производството в Чикаго.

Засега нито представители на Белия Дом, нито на Кание Уест не са потвърдили новината.

На 29 септември беше премиерата на новия сезон на забавното вечерно предаване. Кание изненада аудиторията във финалните моменти на шоуто, когато по време на третата си песен се появи с шапка от предизборната кампания на Тръмп. Жалкото в случая е, че публиката на шоуто здраво е освиркала рапъра. Той пусна интересно видео с коментар за това на следващата сутрин в социалните мрежи.

"Вижте, те ми се смеят. Чухте ги, крещят ми.", се чува той във видеото. "Подиграха ми се. Подиграха ми се зад сцената. Предупредиха ме да не излизам на сцената с тази шапка.", оплака се Кание заради това, че е показал подкрепата си към Тръмп.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 kfp

    1 0 Отговор
    Следващия президент!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.