14 Октомври, 2018 23:03 1 491 2

Сър Елтън Джон ще зарадва и Европа (ВИДЕО)

  • елтън джон-
  • турне-
  • европа

Музикантът ще изнесе концерти на Стария континент в рамките на прощалното си турне

Сър Елтън Джон ще зарадва и Европа (ВИДЕО) - 1
Снимка: Shutterstock

Сър Елтън Джон ще изнесе концерти следващата година в рамките на прощалното си световно турне, започнало през септември в САЩ, съобщи AFP.

Четири от концертите на 71-годишния певец са във Франция - в Лил на 18 юни, в Париж на 20 юни, в Бордо на 22 юни и в Ним на 23 юни, оповестиха промоутърите.

По време на прощалното си турне той ще изнесе над 300 концерта за три години.

Европейската част от турнето му ще започне с концерт във Виена на 1 май и ще приключи в Лука, Италия, на 7 юли. Той ще зарадва европейските си фенове също с концерти в Антверпен на 23 май и Монтрьо на 29 и 30 юни.

Сър Елтън е сред певците с най-големи продажби на всички времена - от албумите му дисковете му са продадени над 300 милиона копия. През 50-годишната си кариера е записал редица хитове, сред които "Benny and the Jets", "Crocodile Rock" и "Candle in the Wind".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чукундур

    1 2 Отговор
    Сега е ред на азис да изненада света
  • 2 Що...

    0 0 Отговор
    Що не го приемете в Европарламента,да си другарува с неговите... ?