Last news in Fakti

10 Октомври, 2018 14:02 2 346 2

Филмови гиганти се цакат взаимно (ВИДЕО)

  • джеймс гън-
  • warner-
  • disney-
  • пазители на галактиката-
  • отряд самоубийци-
  • гавин о'конър

Кинокомпанията Warner нае уволнения от Disney режисьор Джеймс Гън

Филмови гиганти се цакат взаимно (ВИДЕО) - 1
Снимки: БТА/АР

Кинокомпанията Warner bros. нае режисьора Джеймс Гън, който по-рано беше уволнен със скандал от конкурента Disney, съобщи Hollywood reporter.

Гън е сключил договор с Warner, за да напише сценария на продължение на филма "Отряд самоубийци", който излезе по екраните през 2016 г. Не е изключено на Гън да бъде предложено също да застане зад камерата, но засега окончателно решение не е взето.

Втората част на "Отряд самоубийци", базиран върху популярна поредица комикси, трябваше да заснеме режисьорът Гавин О'Конър, но той се зае с друг проект.

Филмови гиганти се цакат взаимно (ВИДЕО)

Гън трябваше да заснеме за Disney третата част на популярната филмова сага "Пазители на галактиката", но през юли беше уволнен. Причина за това станаха написани преди години от него в Тwitter нетактични коментари, в които си позволява неуместни шеги.

Гън поднесе извиненията си и изтри много свои стари туитове, но ръководството беше непреклонно. След уволнението му Disney преустанови за неопределено време работата над третата част от "Пазители на галактиката".


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 S74LK3R

    10 0 Отговор
    Хаа човек донесъл им милиони, го уволняват заради туитване. А наще окрадоха милиарди, лъжат и мажат, а няма ни един уволнен.....
  • 2 гост

    1 0 Отговор
    най-свежите филми от вселената на Марвъл, ще е жалко са се отклонят от посоката за следващия