Last news in Fakti

16 Октомври, 2018 23:00 8 419 4

Никол Кидман няма граници (СНИМКИ)

  • никол кидман-
  • оскар-
  • ерин бел

Австралийската актриса промени изцяло външния си вид за филмова роля

Никол Кидман няма граници (СНИМКИ) - 1
Снимки: БТА/АР

Холивудската актриса Никол Кидман се е преобразила до неузнаваемост за участието си в новата драма "Destroyer", в която е в образа на полицейски детектив с мъчителна история зад гърба си, предаде Reuters. Филмът беше представен на Лондонския кинофестивал.

Носителката на "Оскар" е заменила русата си коса с къса прическа и е с изнурен външен вид, за да изпълни ролята на Ерин Бел - детектив, чието минало продължава да го преследва години след като се е внедрил под прикритие в гангстерска банда и е участвал в операция с опустошителни последствия.

"Почувствах се в нейния образ, имах усещането, че скърбя за нея - каза актрисата. - Помислих си, че има тревожност и обърканост в гнева й, каквито досега не бях виждала на големия екран, особено в образа на жена."

Никол Кидман няма граници (СНИМКИ)

Петдесет и една годишната Кидман не за пръв път променя драстично външния си вид за филмова роля. Никол го стори и за ролята на Вирджиния Улф в "Часовете", за която получи "Оскар".

Кинокритиците оцениха високо актьорската й игра в новия филм и описаха външния й вид като "почти неразпознаваем".

Режисьорът на филма Карин Касама поясни, че Ерин Бел се сблъсква с разкаянието, вината и срама. Коафьори и гримьори работили заедно, за да трансформират външния вид на Кидман за ролята й във филма.

Никол Кидман няма граници (СНИМКИ)

"Разговаряхме за вредата от излагането на слънце, недоспиването, прекалената употреба на алкохол, лошото хранене и стигнахме до тази крайна версия на липсата на грижи за себе си", отбеляза режисьорката.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 АзВечеСъмТе

    38 3 Отговор
    Страхотна, красива и талантлива. Една истинска зряла жена макар че се долавя някакъв вид тъга в погледа дори и когато не е на сцена. Много е преживяла като човек
  • 2 АЛ КУРОПАТКИН

    17 0 Отговор
    добра е
  • 3 ГОРАЗД

    8 0 Отговор
    Тия родове за нищо ги нямате ,имам чувството че на цялата редакция родният език е арабски!Наемете някой осмокласник със шестица по български да преглежда статиите преди да ги публикувате!
  • 4 Batushka

    7 0 Отговор
    Симпатяга е .....има жени с годините стават все по женствени....ама са рядкост повечето стават унисекс ... хахахаха....