16 Октомври, 2018 13:53 2 287 1

Ейми Уайнхаус възкръсва на голям екран (ВИДЕО)

  • ейми уайнхаус-
  • филм-
  • грами

Подготвя се биографичен филм за умрялата от алкохолно отравяне певица 

Ейми Уайнхаус възкръсва на голям екран (ВИДЕО) - 1
Снимки: БТА/АР

Бащата на певицата Ейми Уайнхаус - Мич разкри, че се работи над филмов проект за нея, съобщи Contactmusic.

Изпълнителката на хита "Rehab" умря трагично на 27-годишна възраст през 2011 г. вследствие на алкохолно отравяне.

Сега семейството й е сключило договор за милиони британски лири, за да бъде представен животът й във филм. Режисьор ще е Алисън Оуен, а сценарият ще бъде написан от Джеф Дийн, сценариста на "Секси ботуши" и "Момчета и момичета".

Новият биографичен филм ще бъде продуциран от компанията на Алисън Оуен "Монюментъл пикчърс". Планирано е снимките да започнат следващата година.

Ейми Уайнхаус възкръсва на голям екран (ВИДЕО)

Вече се търси актриса, която да се превъплъти в образа на носителката на 5 награди "Грами" Ейми.

"С нас се свързваха многократно във връзка с подобен филмов проект - каза Мич Уайнхаус. - Това е нещо, което ще бъде направено със 100-процентна сигурност. Искаме на големия екран Ейми да бъде представена така, както бе в реалния живот - забавна, много талантлива и очарователна".

Вестта за биографичния филм идва, след като семейството на Ейми оповести, че нейна холограма тръгва на турне. Компанията BASE Hologram е създала виртуално подобие на певицата. В рамките на предстоящо турне то ще придружава банда и бек вокалистки, изпълняващи ремастерирани версии на хитове на Уайнхаус.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Анонимен

    1 1 Отговор
    На кой голям екран възкръсва, та да седя по-далече от него и от посредствената й музика?