Last news in Fakti

17 Октомври, 2018 23:00 2 180 2

Кейт Бланшет пак е супер неустоима (ВИДЕО)

  • кейт бланшет-
  • мистерията на къщата с часовника-
  • илай рот-
  • джон белеърс-
  • кайл маклоклан

Aвстралийката този път играе магьосница в "Мистерията на къщата с часовника" 

Кейт Бланшет пак е супер неустоима (ВИДЕО) - 1
Снимка: БТА/АР

Кейт Бланшет е неустоима магьосница във филма "Мистерията на къщата с часовника" на Илай Рот по романа на Джон Белеърс. Комикът Джак Блек й партнира - в конкуренция и съюзничество, в семейната продукция, сплав от мистерия, фентъзи, хорър и комедия.

Кайл Маклоклан, Лоренза Изо и Оуен Вакаро също са сред актьорите във филма от програмата на кино-литературния фестивал "Синелибри", който излиза по нашите екрани на 19 октомври.

След като губи родителите си, 10-годишният Луис Барнавелт е изпратен в Мичиган при своя ексцентричен чичо Джонатан. Там попада в свят на вълшебства и мистерии и разбира, че чичо му е магьосник. Тази дарба обаче не е привилегия само на добрите хора.

Луис научава, че в миналото е съществувал зъл вещер, чиято мечта била да предизвика Апокалипсис. Затова създал с черна магия тайнствен часовник, който Луис и Джонатан ще се опитат да разрушат, за да спасят света - разбира се, преминавайки през безброй перипетии.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Крипли

    1 1 Отговор
    Кога е била неустоима, че чак пък "пак"?
  • 2 Алоу

    0 1 Отговор
    Винаги