Last news in Fakti

19 Октомври, 2018 10:33 1 387 0

Актьорът Славчо Пеев е приет в болница

  • актьор-
  • славчо пеев-
  • болница-
  • директор-
  • дупнишки театър

Медиците правят всичко възможно за овладяване на състоянието му

Актьорът Славчо Пеев е приет в болница в Дупница, съобщава в. "24 часа".

Състоянието му е стабилно, заяви пред БНР д-р Ени Лефтеров, главен лекар на болницата, където директорът на дупнишкия театър "Невена Коканова" е бил приет по спешност.

Направена му е била операция, поставен му е стенд и интервенцията е преминала успешно. Диагнозата е преден инфаркт на сърцето, добави д-р Лефтеров.

Актьорът ще остане под наблюдение толкова дни, колкото се налага, заявяват от болницата.

В сряда вечерта трупата изигра постановката "Почти като човешки глас" пред публиката в Дупница в рамките на празниците за Деня на града.

Първоначалната информация беше, че Пеев е получил инфаркт, но по-късно от болничната стая той я отрече. Минути след края на представлението директорът се почувствал зле и спешно е приет в болницата. Сформиран е бил екип от специалисти, които са предприели мерки за стабилизиране на състоянието му.

"Добре съм. Оправям се. Всичко стана от преумора сред премиерата. Бъдете спокойни. Не е чак инфаркт", заявява Пеев пред изданието.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА