Last news in Fakti

28 Октомври, 2018 22:45 1 285 1

Гийермо дел Торо ще снима "Пинокио"

  • гийермо дел торо-
  • филм-
  • пинокио

Режисьорът е подготвил различна версия на приказката

Режисьорът Гийермо Дел Торо ще снима филм по „Пинокио“ за Netflix, съобщи Cinema Blend.

Филмът по приказката на Карло Колоди търси реализиране през последните 10 години. Той на няколко пъти беше близо до заснемане, но нещата винаги пропадаха.

Сега от интернет платформата са готови да продуцират лентата.

Дел Торо спечели „Оскар“ за най-добър режисьор през тази година за филма „Формата на водата“. Той има идея за напълно нова версия на историята за оживялата кукла.

Идеята е действието да се развива по времето на предвоенна Италия. Филмът ще разказва приказка на фона на възхода на Мусолини.

Самият режисьор признава, че това е проектът, грабнал най-сериозно вниманието му през последните години. В момента се водят заключителни преговори.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Читател веселяк

    0 0 Отговор
    Да дйде да снима у нас.
    Тук имаме готови актьори,
    Ц.Ц. Б.Б К.Н. А.Д. В.С. и още
    много ПИНОКИОВЦИ!