8 538 9

Тежки времена настанаха за Виктор Калев?!

Актьорът неуморно представя авторския си спектакъл "Грамофонът"

Тежки времена настанаха за Виктор Калев?!
Снимки: Facebook
Милена Трачева

Виктор Калев сериозно е закъсал за зрители, пише клюкарското издание "Уикенд". Актьорът бил на път да остане без работа, тъй като интересът към единственото му представление - „Грамофонът“ драстично бил спаднал. Други ангажименти той засега няма, пише още таблоидът.

Надписът „няма билети“ отдавна е само хубав спомен за бившия актьор на Слави. Заедно с моноспектакъла гасне и звездата на Виктор Калев, който вече две години няма работа, като се изключи краткият му ангажимент в журито на шоуто „Като две капки вода“ през 2017-а.

Зрителите, които искат да гледат „Грамофонът“ намалявали всеки месец, което предвещава истински финансов крах за Калев, коментира вестникът.

Снимки: Facebook

Тежки времена настанаха за Виктор Калев?!

Но дали наистина е така?

В официалната страница на спектакъла във Facebook, една скорошна публикация твърди, че зрителите все още не са се уморили и отегчили от авторския концерт-спектакъл на Калев. Билетите за него продължават да се разпродават като топъл хляб, а любители на театъра от всички краища на България живо се интересуват кога "Грамофонът" ще бъде представен и в тяхната област.

Снимки: Facebook

Тежки времена настанаха за Виктор Калев?!

"Чакам от много време да го гледам, но не идвате в района на Ловеч — В.Търново, Плевен, Габрово. Моля, направете го и за нас!", пише развълнувана потребителка в социалната мрежа.

След нейния коментар десетки хора задават същия въпрос: "Кога да Ви очакваме във Варна?"; "А в Русе?"; "Бургас?"; "А във Велико Търново кога?"; "Нова дата за Ямбол ще има ли?"; "А кога ще е в Стара Загора?".... и т.н.

Местата за следващите няколко представления вече са изкупени, а първата дата, за която все още могат да се намерят билети е чак в средата на декември.

В момента текат кастинги и за актьори при Слави Трифонов, но според жълтият вестник, Калев нямал никакво намерение да се връща при бившия си работодател.

Снимки: Facebook

Тежки времена настанаха за Виктор Калев?!

България

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Гост
  Отговор
  1 11:45  29.10.18
  Бездарен клоун

  Коментиран от #4

 • mиk
  Отговор
  2 11:52  29.10.18
  БИх го гледал, ако имах тази възможност, но той не обикаля много селата и малките градове / от Видин съм, сега живея във Врачанско.../
 • Харабия
  Отговор
  3 13:57  29.10.18
  Харен си беше при славчо.Ама веднъж развален дослук с дългия незнам ще се повтори ли.
 • Народния съд
  Отговор
  4 14:25  29.10.18

  До коментар #1 от "Гост":

  Гледах спектакъла му и може да кажа че е доста ПО-смислен и интересен с неговите наистина таланти да имитира и пее в сравнение с някой други соло спектакли .....аз не съжалих че платих билет.!!!!
 • 5 14:29  29.10.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • хахаха
  Отговор
  6 17:24  29.10.18
  При всички случаи най-доброто решение за Виктор беше, че напусна дългия Бастун и пошлото му предаване!
 • 7 21:11  29.10.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Име
  Отговор
  8 13:11  30.10.18
  Голям праз,колко има безработни за тя не се интересува никой
 • Зрител
  Отговор
  9 00:55  27.03.19
  Това не е вярно! Тази вечер гледах преставлението. Пълна зала. Имаше и хора на допълнителни столове. Почти 3 часа. Невероятен Виктор Калев!

Напиши коментар:


Публикувай