30 Октомври, 2018 09:22 2 725 2

Кариерата на холивудска звезда е пред разпад

  • джефри ръш-
  • ерин джийн норвил-
  • холивуд-
  • оскар-
  • крал лир-
  • австралия

В средите на филмовата индустрия се говори, че с кариерата на актьора Джефри Ръш е свършено

Кариерата на холивудска звезда е пред разпад - 1

Актрисата Джуди Дейвис заяви в съда, че в средите на филмовата индустрия се говори, че с кариерата на актьора Джефри Ръш е свършено, след като той бе обвинен в непристойно поведение към своя колежка на театралната сцена в Сидни, предаде АР.

Ръш заведе дело за клевета срещу австралийския в. Daily Telegraph и неговия журналист Джонатан Моран заради статии, публикувани миналата година. В статиите се казва, че 67-годишният Ръш имал непристойно поведение към по-младата от него актриса Ерин Джийн Норвил в постановката "Крал Лир" на Театралната компания на Сидни през 2015 г. и 2016 г. Актьорът отхвърли всички обвинения.

Дейвис, която е носител на три награди "Еми", два приза "Златен глобус" и два пъти бе номинирана за "Оскар", увери в съда, че Ръш се ползвал с голяма репутация преди публикуването на статиите. Тя отбеляза, че й допадало да работи с Джефри, който имал чудесна репутация.

Кариерата на холивудска звезда е пред разпад

Актрисата Робин Невин поясни, че участвала в постановката "Крал Лир" и не забелязала нищо, което да потвърждава оплакванията на Норвил. По време на друга постановка на същата театрална компания през 2016 г. Ерин Джийн разкрила пред Робин, че връщането в същата зала й напомняло за проблеми, които имала по време на "Крал Лир" месеци по-рано. Невин обаче помислила, че става въпрос за проблеми с превъплъщаването в образа на Корделия.

Невин отрече Норвил да е давала каквито и да било индикации за непристойно сексуално поведение.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 asd

    4 1 Отговор
    Гръмки заглавия - купи текстове...