1 679 2

Кариерата на холивудска звезда е пред разпад

В средите на филмовата индустрия се говори, че с кариерата на актьора Джефри Ръш е свършено

Кариерата на холивудска звезда е пред разпад
Анатоли Стайков

Актрисата Джуди Дейвис заяви в съда, че в средите на филмовата индустрия се говори, че с кариерата на актьора Джефри Ръш е свършено, след като той бе обвинен в непристойно поведение към своя колежка на театралната сцена в Сидни, предаде АР.

Ръш заведе дело за клевета срещу австралийския в. Daily Telegraph и неговия журналист Джонатан Моран заради статии, публикувани миналата година. В статиите се казва, че 67-годишният Ръш имал непристойно поведение към по-младата от него актриса Ерин Джийн Норвил в постановката "Крал Лир" на Театралната компания на Сидни през 2015 г. и 2016 г. Актьорът отхвърли всички обвинения.

Дейвис, която е носител на три награди "Еми", два приза "Златен глобус" и два пъти бе номинирана за "Оскар", увери в съда, че Ръш се ползвал с голяма репутация преди публикуването на статиите. Тя отбеляза, че й допадало да работи с Джефри, който имал чудесна репутация.

Кариерата на холивудска звезда е пред разпад

Актрисата Робин Невин поясни, че участвала в постановката "Крал Лир" и не забелязала нищо, което да потвърждава оплакванията на Норвил. По време на друга постановка на същата театрална компания през 2016 г. Ерин Джийн разкрила пред Робин, че връщането в същата зала й напомняло за проблеми, които имала по време на "Крал Лир" месеци по-рано. Невин обаче помислила, че става въпрос за проблеми с превъплъщаването в образа на Корделия.

Невин отрече Норвил да е давала каквито и да било индикации за непристойно сексуално поведение.

Австралия

Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • 1 09:33  30.10.18
    Този коментар е премахнат от модератор
  • asd
    Отговор
    2 09:47  30.10.18
    Гръмки заглавия - купи текстове...

Напиши коментар:


Публикувай