Last news in Fakti

7 Ноември, 2018 21:00 3 159 6

Елба, Идрис Елба (СНИМКИ)

  • идрис елба-
  • актьор-
  • сексапил-
  • джеймс бонд

Феновете на Джеймс Бонд искат той да е следващият изпълнител на ролята на агент 007

Елба, Идрис Елба (СНИМКИ) - 1
Снимки: БТА/АР

Идрис Елба, който феновете на Джеймс Бонд искат да е следващият изпълнител на ролята на агент 007, бе обявен за най-сексапилен жив мъж от сп. People, предаде Reuters. Роденият в Лондон 46-годишен актьор заяви, че не можел да повярва, когато научил вестта от списанието. Той все пак довери, че усещането е приятно и че това е приятна изненада.

Той е сред най-известните британски актьори - спечели "Златен глобус" за ролята си в детективския сериал "Лутър" на ВВС, снимал се е в американския сериал "Наркомрежа" и филмите "Тор: Богът на гръмотевиците" и "Тор: Светът на мрака".

Елба, Идрис Елба (СНИМКИ)

Сред другите актьори и певци, получили същото признание от списанието в предишни години, са Блейк Шелтън, Крис Хемсуърт, Адам Лавин, Джордж Клуни, Чанинг Тейтъм. Само двама други небели мъже - афроамериканската звезда Дензъл Уошингтън през 1996 г. и Дуейн Джонсън, чиято майка е родом от Самоа, а баща му е чернокож канадец, през 2006 г. са печелили също въпросната титла, откакто People започна да я присъжда през 1985 г.

Фенове подеха кампания в полза на Елба, син на африкански имигранти във Великобритания, за да поеме щафетата от Даниъл Крейг като агент Джеймс Бонд във филмовата поредица, след като следващият филм от нея трябва да се появи по екраните през 2020 г.

Елба, Идрис Елба (СНИМКИ)

През август Елба подхрани слуховете, че ще бъде първият чернокож актьор в образа на Бонд, когато постна послание в Тwitter, използвайки един от характерните му изрази "Казвам се Елба, Идрис Елба". Няколко дни по-късно той отрече, че това ще се случи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ryty

    10 7 Отговор
    Маймуна
  • 2 толерантен

    15 6 Отговор
    А, черна лесбийка мюсюлманка кога ще е Джеймс Бонд.

    Коментиран от #3

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Асенчо таксито

    3 3 Отговор
    Тоо па кой
  • 5 гост

    6 0 Отговор
    Чисто и просто вече е стар за тази поредица понеже те плануват минимум 3 филма с един актьор, което значи към 10г. договор, а тогава Елба ще е на почти 60г. и няма как това да е агент. Да, при Крейг също възрастта беше напреднала, но той много добре се вписа, а и беше по-млад от Елба. Ако снимаха вече и първият филм беше готов, да, до 50 и няколко да направи 3 броя както Крейг, инак не върви старчета да се изявяват като агенти.
  • 6 Ники

    0 0 Отговор
    То остава и Джеимс Бонд да стане печка ...