Last news in Fakti

19 Ноември, 2018 10:25 2 229 3

Хулиганът Джъстин се помири със съседите

  • джъстин бийбър-
  • скандал-
  • яйца-
  • съседи

Семейство Шварц осъдиха Джъстин Бийбър, защото замерял входната им врата с яйца

Хулиганът Джъстин се помири със съседите - 1
Снимки: БТА/АР

Канадският певец Джъстин Бийбър приключи със споразумение с ищците по делото, повдигнато срещу него, за това че е замерял къщата им с яйца, предаде АР.

Според публикуван документ случаят бил приключил по всички точки, но при това не бяха дадени никакви детайли по договореното.

Джефри и Сюзън Шварц дадоха на съд съседа си Бийбър в елитния комплекс Калабасас през 2015 година за това, че е замерял входната им врата с над 20 яйца. Канадският певец бе осъден да плати глоба и компенсация в размер на 80 000 долара.

Хулиганът Джъстин се помири със съседите

Бийбър получи също 2 години изпитателен срок и петдневен общественополезен труд в благотворителна фондация за музиканти. На канадеца беше забранено да доближава съседа си и семейството му в продължение на две години.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жозеф

    5 4 Отговор
    Мачкай, животно!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 експерта

    1 0 Отговор
    КЪДЕ СИ ДЖЪСТИН ЕЛА МИ ЗА СЪСЕД,80ХИЛ.ДОЛАРА НЕ СА ЗА ИЗПУСКАНЕ