2 042 4

Потвърдено! Роби е аут от Take That (ВИДЕО)

Гари Барлоу обяви, че Роби Уилямс и Джейсън Ориндж няма да участват в турнето

Потвърдено! Роби е аут от Take That (ВИДЕО)
Снимки: БТА/АР

Гари Барлоу от групата Take That настоя, че Роби Уилямс и Джейсън Ориндж няма да участват в турнето й следващата година по повод 30-годишнината от основаването й, съобщи Contactmusic.

Барлоу, Марк Оуен и Хауърд Доналд ще тръгнат на турне през 2019 г., за да отбележат годишнината. Въпреки спекулациите от страна на фенове, че двамата бивши членове на бандата ще се присъединят към Барлоу, Оуен и Доналд на сцената, изпълнителят на хита "Back for Good" увери, че предстоящите концерти ще бъдат изнесени само от триото.

Запитан дали петимата ще се появят заедно на сцената, Барлоу отговори пред сп. Heat, че единствено той, Оуен и Доналд ще участват в турнето.

"Взаимоотношенията ни са съвсем ясни - каза Барлоу. - В случая става въпрос за проект, с чието осъществяване сме се заловили само ние тримата. Обикновено вратата е отворена, ако някой иска да се завърне в групата. Сега обаче Роби е зает с други ангажименти".

Уилямс напусна бандата през 1996 г., година преди разпадането й. Той отклони възможността да се завърне, когато групата се сформира отново през 2006 г.

Великобритания

Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Гей
  Отговор
  1 22:11  26.11.18
  Няма да спЪ!!!!!!
 • Дъртанян
  Отговор
  2 22:32  26.11.18
  Батенце! 1995- та ли е!?!? Имам чуството, че чета "Popcorn" и съм на шестнайсет!!!
 • Боли ме
  Отговор
  3 23:29  26.11.18
  Ура :)
 • Хахо
  Отговор
  4 22:17  27.11.18
  Това някоя тъпа групали е от панти века.

Напиши коментар:


Публикувай