Last news in Fakti

2 Декември, 2018 22:58 2 065 2

Дедпул влиза в борбата за "Оскар"

  • дедпул-
  • оскар-
  • номинация

Филмът ще гони номинация във всички големи категории

От 20th Century Fox обявиха, че започват кампания за награда „Оскар“ за втората част на „Дедпул“, съобщи Movie Web.

От студиото ще настояват за номинация в почти всяка категория за филма за супергероя. „Дедпул; 2“ получи добри отзиви от критиката и реализира приходи от над $ 700 млн.

Филмът щеше да е сред фаворитите в евентуалната награда за популярен филм, която беше планирана да бъде въведена в предстоящите награди. Все пак от филмовата академия на САЩ се отказаха от категорията.

Вече няколко комерсиални филма обявиха, че са готови да се борят за номинация за най-добър филм. Възможно е те да се доберат до номинация. Очаква се така да бъде повишена гледаемостта на самата церемония.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Хахо

    0 2 Отговор
    Тази тъпня за оскар майтап.434