Last news in Fakti

2 Декември, 2018 23:52 6 782 8

Марк Хамил имал грандиозна идея за "Междузвездни войни"

  • марк хамил-
  • боба фет-
  • междузвездни войни

Той искал Боба Фет да е майка на Люк Скайуокър

Марк Хамил имал грандиозна идея за "Междузвездни войни" - 1
Снимка: Shutterstock

Актьорът Марк Хамил разкри, че е имал идея за изключително интересен обрат в поредицата „Междузвездни войни“, съобщи Movie Web.

Хамил е имал голямо желание третата част от поредицата „Завръщането на джедаите да надмине „Империята отвръща на удара“.

Втората част придоби легендарен статус, заради историята за това, че Дарт Вейдър е баща на Люк Скайуокър. Самият Хамил е имал идея как това да бъде надминато в третия филм.

Той е предложил на режисьора Джордж Лукас Боба Фет да бъде представен като майка на Люк.

„Имах предложение за това, какъв е единственият начин да надминем историята с Дарт Вейдър. Имах идея Боба Фет да е двоен агент, който тайно работи за бунтовниците. Мисля, че историята щеше да е доста интереса. Джордж не одобри идеята“, заяви Хамил.

Тази идея вероятно изцяло щеше да промени историята на сагата. Тя щеше да повлияе и на идеите за прикуъл поредицата, която излезе по-късно.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Нашия

    19 0 Отговор
    Когато баща ми беше майка. !
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Вальо Алексиев

    16 3 Отговор
    Ха-ха-ха какъв смешник, Боба Фет щял да бъде майка му, този надмина най голямите тъпотии

    Коментиран от #4, #5

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Люлинска вещица

    4 1 Отговор

    До коментар #3 от "Вальо Алексиев":

    6 плюса за твоя коментар и 6 минуси за неговия. Дори няма нужда да те питам този риторичен въпрос, пределно ясно е, че ти си ги направил тези мизерии... Но само не разбрах с каква цел. Сигурно си гнида, живееща за коментарите в някакъвмизерен сайт. Не е сигурно, а направо очевидно.
  • 6 thy dying light

    0 23 Отговор
    Единственият хубав филм с участието му е "Среднощен стопаджия". Един доста приличен трилър. За разлика от бозата "Star Wars". Не знам защо свързват личността му единствено с тази прехвалена и бозава поредица, аз го свързвам със "Среднощен стопаджия".
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 мялси

    5 0 Отговор
    Абе хора, какво е това заглавие бе!? Вие изкарахте трансцедентален човека а той сигурно е имал предвид боба фет да се окаже предрешена жена.... Братле вие сте ню уърлд ордър