Last news in Fakti

7 Декември, 2018 16:51 2 125 7

Търси се нов водещ на наградите "Оскар". Кевин Харт е аут заради стара гей шега

  • кевин харт-
  • оскар-
  • оскари-
  • награди оскар-
  • водещ-
  • водещи-
  • комедия-
  • актьор

Кевин Харт няма да води церемонията по раздаването на Наградите "Оскар" заради гей шега от миналото

Търси се нов водещ на наградите "Оскар". Кевин Харт е аут заради стара гей шега - 1
Снимка: Shutterstock

Кевин Харт е отстъпил от ролята на водещ на наградите "Оскар" през февруари 2019 г. Комикът се обърна към последователите си в Туитър: "Направих избор и решиха да не водя наградите "Оскар" догодина... Не искам погледите да са насочени към мен във вечер, в която почитаме толкова много талантливи хора. Искрено се извинявам на LGBTQ обществото за обидните ми думи от миналото."

Той добави и следното: "Съжалявам, че съм наранил хора. Развивам се и искам да продължа да го правя. Целта ми е да събирам хора, не да разделям. Любов и уважение към Академията. Надявам се да се видим отново."

Последното му съобщение идва часове след като той сподели, че от Академията са му се обадили и са го помолили да се извини за хомофобските си коментари и шеги от миналото по време на стенд ъп изявите на комика. Когато е получил обаждането, той е отказал да се извини, както и да се откаже от ролята си на водещ. В Инстаграм видео той споделя как са му дали ултиматум. "Те ми казаха "Кевин, извини се за коментарите си или ще трябва да намерим нов водещ"." Тогава обаче актьорът е отказал.

"Причината, поради която отказах да се извиня е, че няколко пъти вече адресирах ситуацията преди. Това не е първият път, в който се повдига въпроса. Аз съм говорил за това. Вече съм обяснил къде съм сгрешил. Казал съм кой съм бил преди и кой съм сега. Направил съм го.", обяснява Харт.

"Няма да продължавам да се връщам назад, след като вече съм продължил напред. На съвсем друго място в живота си съм вече."

I know who I am & so do the people closest to me. #LiveLoveLaugh

Публикация, споделена от Kevin Hart (@kevinhart4real) на Дек 6, 2018 в 7:31 PST

И въпреки молбите на феновете му просто да се извини и отново да влезе в ролята на водещ, той настоява, че няма да го направи.

"Аз ще бъда себе си и ще отстоявам това. Въпреки това съм благодарен на Академията и оценявам възможността. Тя си отива, но аз не съм наранен."

От Академията все още не са коментирали решението на Кевин Харт да се откаже от позицията на водещ.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 констатация

    22 4 Отговор
    не е лесно да си нормален

    Коментиран от #5

  • 2 Анонимен

    24 4 Отговор
    Искрено поднасям кофа првсни фекалии на лгбт обществото, от името на нормалните хора. Наздраве ви!
  • 3 Педер

    12 2 Отговор
    Абе това общество не е ли с другото име БХК?
  • 4 ванката

    7 3 Отговор
    браво пич издигна ми се в очите още повече !!! ненавиждам такива неориентирани организации! трябва да се изпратят всичките такива човекоподобни на превъзпитание в талибанските държави
  • 5 ЕКСПЕРТА

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "констатация":

    ПО СКОРО НАПУШЕН
  • 6 Зорлем

    5 2 Отговор
    Тази случка не доказва ли, че тези от ЛГБТ общността са расисти?!

    Коментиран от #7

  • 7 гост

    2 2 Отговор

    До коментар #6 от "Зорлем":

    Не са расисти, а те дискриминират останалите и ги ограничават в избора им какво да говорят. Браво на човека, извинил се е отдавна, обяснил е шегата, няма какво повече да се направи и му прави чест, че е отказал, а не се е поддал на ЛГБТ натиска да го унижат публично. Само големи адмирации към такива хора с позиция и мнение, а не поредния подлизурко само и само да го дават по телевизията.