Last news in Fakti

7 Декември, 2018 17:23 4 811 1

Тук е! Трейлърът на "Отмъстителите" 4 ни подготвя за големия финал (ВИДЕО)

  • отмъстителите-
  • трейлър-
  • финал-
  • avengers-
  • marvel-
  • супергерои-
  • герои

След дълго чакане Marvel пусна трейлъра на "Отмъстителите" 4

Първият трейлър на "Отмъстителите" 4 вече е тук и разкрива много за съдбата на супер героите от Marvel. Филмът ще се казва Avengers: Endgame (пр: Отмъстителите: Краят), става ясно от трейлъра. С четвъртата част от поредицата за Отмъстителите Марвъл отбелязва десетата годишнина на кино проектите на компанията.

Това ще бъде едно своеобразно пътуване през всичко, което се случи през последните десет години - от първата поява на Тони Старк като Железния човек до ожесточената борба с Танос в "Отмъстителите: Война без край", който излезе по-рано тази година. Много от героите са изправени пред това да се справят със загубата от предната лента, в която много от приятелите им бяха направени буквално на прах от Танос.

Marvel държа в тайна детайлите по "Отмъстителите" 4 откакто започнаха снимките преди година, но трейлърът внася лъч светлина за последната борба на супер героите с Танос.

"Отмъстителите" 4 е последният филм на Marvel от настоящото поколение. През последните 10 години се появиха 22 филма, включително "Спайдърмен: Завръщане у дома" и предстоящия "Капитан Марвъл". "Отмъстителите" 4 ще бъде последния филм на Marvel за някои актьори като Крис Евънс, който игра важния Капитан Америка. Нищо обаче все още не е ясно за другите големи имена като Робърт Дауни Джуниър, Скарлет Йохансон, Крис Хемсуърт и др.

Стана ясна и официалната дата, на която "Отмъстителите" 4 влиза по кината - 26 април 2019, според CinemaCity. Преди това предстои да гледаме "Капитан Марвъл", а след това и "Спайдърмен: Далеч от дома".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.