Last news in Fakti

17 Декември, 2018 15:40 1 573 1

Нови обвинения за палавника Джефри Ръш

  • джефри ръш-
  • холивуд-
  • оскар-
  • австралия-
  • ерин джийн норвил

Носителят на "Оскар" танцувал гол пред актрисата Яел Стоун

Актрисата Яел Стоун, участваща в телевизионния сериал "Оранжевото е новото черно", обвини австралийския си колега Джефри Ръш в сексуален тормоз, съобщи AFP.

Тридесет и три годишната австралийка разказа пред в. The New York Times, че актьорът е танцувал гол пред нея, когато работели заедно над театралната продукция "Diary of a Madman" през 2010 и 2011 година.

Стоун обвини носителя на "Оскар", че е танцувал гол пред нея в Австралия по време на подготовката на спектаклите. Актьорът използвал огледалце, за да я наблюдава гола под душа и й изпращал неприлични есемеси.

В опровержение, изпратено до същия вестник, Ръш заявява ,че обвиненията на Стоун са "некоректни и извадени от контекста им". Обвиненият се оправдава, че по време на работа влага повече страст в творческия процес. Той се извини на Стоун, ако й е причинил неудобства по време на репетициите.

Актрисата заяви, че обвинява колегата си в сексуален тормоз едва сега, тъй като навремето се е страхувала скандалът да не попречи на кариерата й.

Преди Стоун, Ръш беше обвинен от друга актриса Ерин Джийн Норвил. Според нея колегата й се държал непристойно по време на театралната продукция "Крал Лир", поставена от Театралната компания на Сидни през 2015-2016 година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.