Last news in Fakti

24 Декември, 2018 22:00 4 046 3

Какво се случи с Тъмния Феникс

  • x-men-
  • тъмният феникс-
  • фамке янсен

Фамке Янсен разказва какво не се получи в третия филм за "X-men"

Какво се случи с Тъмния Феникс - 1
Снимка: Shutterstock

Актрисата Фамке Янсен коментира новия филм от поредицата „X-men”, който ще разгледа историята с Тъмния Феникс, съобщи Cinema Blend.

Янсен изигра ролята на Джийн Грей в първите три филма от поредицата. Сега образът е поверен на Софи Търнър. Янсен разказа и защо според нея историята с тъмната страна на Джийн Грей не се е получила във филма „Последният сблъсък“.

„Радвам се, че историята за Тъмния Феникс най-сетне ще получи цял филм. Когато се опитахме да представим историята в „Последния сблъсък“, ние не получихме достатъчно време. Много фенове тогава ми казаха, че са разочаровани, че толкова важна история е получила толкова малко екранно време. Сега мисля, че тя получава нужното внимание“, заяви Янсен.

Новият филм за „X-men” трябва да излезе през следващата година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 LynneEvenson

    1 13 Отговор
    Плащам над $ 87 на час, работещи от дома си с 2 деца у дома. Никога не съм си мислел, че ще мога да го направя, но най-добрият ми приятел печели повече от 10 хиляди на месец, правейки това и ме убеди да опитам. Потенциалът с това е безкраен.

    Направи го..........>>>> www.Trade46.Com

    Коментиран от #2

  • 2 Кратера

    1 4 Отговор

    До коментар #1 от "LynneEvenson":

    Подкрепям те..!!!!Само това е истината в живота,лесното,пошлото,грозното,лицемерното....и още колко гадости..!плюс ти давам+!На всички журналисти във факти,Честита Коледа и на моето семейство честитя оттук!Весели празници!
  • 3 Гост

    1 0 Отговор
    Пак за мен и то Х..!Ако е интересен ,ще го гледам....!