Last news in Fakti

28 Декември, 2018 21:00 2 702 4

Мик Джагър смени амплоато. Работи върху...

  • мик джагър-
  • балет-
  • ролинг стоунс-
  • мелани хамрик

Фронтменът на The Rolling Stones работи върху балет с приятелката си Мелани Хамрик

Мик Джагър смени амплоато. Работи върху... - 1
Снимка: BGNES/EPA

Фронтменът на група The Rolling Stones Мик Джагър работи върху балет с приятелката си Мелани Хамрик, съобщи Контактмюзик.

Мелани си е взела отпуск от Американския балетен театър до пролетта, за да работи по първата си хореография. Постановката ще е оригинална, по музика на Stones, редактирана от Мик Джагър.

Премиерата на балета ще е на фестивала в Мариински театър в Санкт Петербург през март. През април постановката ще бъде представена в центъра "Линкълн" в Ню Йорк.

Мелани Хамрик и Мик Джагър имат двегодишен син Девро. Неотдавна тя нарече музиканта "най-прекрасния човек на света" и "невероятен, прекрасен и любящ баща".

Джагър има още седем деца от предишни връзки.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Айхман

    4 1 Отговор
    Неуморим е Мик Джагър.От 1962г. до сега.
  • 2 Ламбов

    2 3 Отговор
    Бил е звезда от 60-90, би трябвало да е помъдрял и да живее спокойно, ОБАЧЕ ЛСД-то му е скапало мозъка и като джагал не може да седи на едно място, ВСЪЩНОСТ Е ТРАГЕДИЯ
  • 3 Хахо

    0 0 Отговор
    Еха джангър ще танцува балет трябва види това .
  • 4 Гзт

    0 1 Отговор
    Рок динозавър на умиране .В балетна пачка и с палци .Мик играе балет. До къде е стигнал да си търси фенове ,да пише балетна музика.