Last news in Fakti

8 Януари, 2019 20:30 4 247 6

Стотици изпратиха Иван Ласкин (СНИМКИ)

  • иван ласкин-
  • поклонение
Стотици изпратиха Иван Ласкин (СНИМКИ) - 1
Снимки: БГНЕС

Още един символ на поколения българи си отиде. Човек, който не влизаше в рамки, но беше честен, добър, никому лошо не е сторил, готов беше да раздели залък с приятели. Той не направи никакъв компромис и до последния си ден, човек със страхотно чувство за хумор, с много ирония, човек, който винаги казваше това, което мисли. Така описаха Иван Ласкин част от хората, които дойдоха на поклонението пред обичания български актьор в храма „Св. Седмочисленици”.

„Много е тъжно, още един символ на поколения българи си отиде. Много умно момче беше, много талантлив“, каза министърът на културата Боил Банков. Той посочи, че се е виждало още от ученик, че има изключителни таланти.

"Такъв беше честен, прям - ние това често наричаме скандално. Не, много боли истината и повече ще ни липсват хора, които казваха истината. На мен лично той ще ми липсва. Имах нужда от такъв човек. С него ще си отиде парченце от истината на тая държава, от мъжкарлъка да можеш да го казваш. Човек, който не влизаше в рамки, но беше честен, добър, никому лошо не е сторил, готов беше да раздели залък с приятели“, каза бившият министър на културата Вежди Рашидов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Говното метев,анархиста

    15 12 Отговор
    Плитък гроб за посеркото борисофф,рашидовци и тем подобни путки майни! Дано го последват по скоро!

    Коментиран от #5

  • 2 ПЛАМЕН

    27 3 Отговор
    ВЕЧНА МУ ПАМЕТ НА ИВАН ЛАСКИН---ВАСКО ДА ГАМА ОТ СЕЛО РУПЧА.
  • 3 Гербераси долни

    16 4 Отговор
    Почивай в мир ,не се харесваше на много хора заради "пиперливият" си език ,но ти беше един от малкото който не скриваха истината.
  • 4 MarySparks

    0 19 Отговор
    Изкарвам над $ 7k на месец на непълно работно време. Непрекъснато чувах други хора да ми казват колко пари могат да направят онлайн, така че реших да погледна в него. Е, започвам работа и напълно променя живота си.

    _________>>>> www.WebJob33.Com
  • 5 Pompev

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "Говното метев,анархиста":

    хехехе,хубу де,как може толко злоба за мъртвец,И дори заклинания за живи.Тва само в циганска държава мож да го има.хахаха жалка работа....
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.