1 886 3

Как Ник Фюри е изгубил окото си? Отговорът идва в... (ВИДЕО)

Най-накрая ще разберем какво се е случило с Ник Фюри

Marvel най-накрая ще ни разкрие как Ник Фюри е изгубил окото си в предстоящия "Капитан Марвъл". Дебютът на Самюел Джаксън в ролята на директора на Щ.И.Т. се случи преди точно 10 години през 2008 г. във финалните сцени на "Железния човек". Само след няколко месеца обаче феновете ще видят напълно различна страна на Фюри - една по-млада версия на агента, която разполага и с двете си очи и не носи превръзка за око.

Историята на Капитан Марвъл се развива през 1995 г., което дава шанс на студиото да покаже на аудиторията Ник Фюри в началото на кариерата си. Героят на Сам Джаксън е доста по-оптимистичен отколкото всички са свикнали да ги виждат през последните 10 години. Но най-съществената разлика между младия и стария Фюри определено е външния вид. Почитателите на Marvel отдавна спекулират, че най-накрая ще видим какво се е случило с изгубеното око на агента.

Сам Джаксън е потвърдил в интервю за Entertainment Tonight, че след няколко месеца всички ще научат как Ник Фюри се е превърнал в това, което познаваме днес. Филмът ще разкрие повече от личния му живот, като ще наблегне на семейството му и опита му в армията. За изгубеното око Джаксън добавя: "Ще видите в детайли точно какво се е случило с окото му."

Феновете, разбира се, имат безброй теории за миналото. Някои гласят, че то е пострадало при битка с различни извънземни нападатели; че е загубено в битка с някой, на когото Фюри е имал доверие; при опит от страна на Фюри да защити камъните на безкрайността и т.н. Каквато и да е истината, ще я разберем със сигурност в "Капитан Марвъл", който ще излезе по кината на 8 март 2019 г.

Поставете оценка:
Оценка 0 от 0 гласа.

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • 1 15:02  09.01.19
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Именно
  Отговор
  2 15:15  09.01.19
  Това е братът на Тайсън и Хюи Фюри ли?
 • Именно
  Отговор
  3 15:17  09.01.19

  До коментар #1 от "TaiVang":

  И аз, но без да мамя хората!

Напиши коментар:


Публикувай