14 Януари, 2019 11:52 4 837 3

Запазете датата! Ето кога започва последният сезон на "Игра на тронове" (ВИДЕО)

  • игра на тронове-
  • сериал-
  • hbo-
  • трейлър-
  • тийзър-
  • филм-
  • game of thrones

HBO пусна сензационни кадри от предстоящия последен сезон на сериала

Запазете датата! Ето кога започва последният сезон на "Игра на тронове" (ВИДЕО) - 1
Кадър: HBO

Дългоочакваният осми и последен сезон на "Игра на тронове" вече има премиерна дата. Това е 14 април 2019, обявиха от HBO. Тогава ще бъде излъчен премиерният епизод на осми сезон в САЩ, а българските фенове ще могат да го гледат на 15 април в 4:00 сутринта, както досега.

Освен дата, хитовият сериал има и нов трейлър. От телевизията пуснаха сензационни кадри от сезона, които се въртят около Старките и загатват тяхното бъдеще.

В първите сцени от трейлъра се вижда Джон Сняг, който върви през подземията на Зимен хребет, където са погребани всички членове на семейство Старк. В същото време той минава покрай статуята на биологичната си майка Лияна Старк като се чува как нейният глас казва на Нед Старк "Трябва да го пазиш". Сцената от раждането на Джон видяхме в последните епизоди на сезон 7.

Секунди след това виждаме как Санса Старк също върви по коридорите на добре познатите подземия в Севера, преминавайки близо до статуята на майка си Кейтлин Старк и чувайки гласа ѝ да казва "Целият този ужас дойде в семейството ни, защото не можех да заобичам дете без майка."

Накрая виждаме и една от любимките на феновете - Аря Старк, която също се присъединява към Джон и Санса.

Кадрите отново връщат погледа ни към Джон, който се взира в статуята на Нед Старк, чувайки гласа му, който казва: "Ти си Старк. Може и да не носиш името ми, но имаш кръвта ми."

Триото от Севера в този момент се изправя лице в лице с три статуи, създадени специфично за тях, най-вероятно разкривайки съдбата и на тримата. Точно когато те се изправят срещу съдбата си, леден вятър обзема подземията на Зимен хребет, символизирайки пристигането на Белите бродници. Аря и Джон вадят оръжията си, готови за битка, но в този момент трейлърът приключва, показвайки ни, че ще разберем какво ще се случи на 14 април.

Тепърва ще научаваме каква е съдбата на Ланистърите на юг, както и на Денерис Таргариен.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Фен

    2 1 Отговор
    Сезон1.Церсей към Нед Старк:Който започне играта на тронове или сяда на трона или умира
  • 2 Alfa Romeo

    4 17 Отговор
    Наистина ли на някой още му пука за тая боза?
  • 3 Зрител

    1 0 Отговор
    Дебилите и олигофрените да отиват за пуканки .