14 Януари, 2019 15:31 1 930 3

Третокласничка дари 52 книги на библиотеката във Велико Търново

  • велико търново-
  • книги-
  • библиотека-
  • лили трендафилова
Третокласничка дари 52 книги на библиотеката във Велико Търново - 1
Снимка: БГНЕС

52 книги от личната си библиотека подари на детския отдел на регионалната библиотека „П.Р. Славейков” във Велико Търново третокласничката от ОУ "Бачо Киро" - Лили Трендафилова, предаде БГНЕС.

Момиченцето е избрало да остави в читалнята на отдел „Славейче“ 20 издания на „Дисни“ и още толкова детски романи. В дарението на Лили има и 12 тома енциклопедия „Мечо Пух“.

Третокласничката е второто дете, което само в рамките на два месеца прави такова дарение. Точно преди Коледа Емилиян Добрев подари повече от 30 тома литература на библиотеката. Емилиян е ученик в Природо-математическата гимназия „Васил Друмев“ и е дал на библиотеката „Илюстрована семейна енциклопедия“ и „Голяма енциклопедия на страните“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гзт

    5 0 Отговор
    Браво ето такива деца , трябва да показват по тв вестници , за пример а не да пишат , за разни безмозъчни чалгари и плейметки.Дано даде пример и на други да дарят книги .
  • 2 кучето шаро

    0 1 Отговор
    Четете ги тези книги , не ги подарявайте !
  • 3 Кроси крокодайлс негар

    2 0 Отговор
    Ето едно примерно и мъдро дете, което решава да предаде свеща на нова генерация от деца. Тя е много мъдра и за мен е чест да разботя за нея, тя никога не е правила грешка в клас. (АЗ Я ПОЗНАВАМ)