Last news in Fakti

19 Януари, 2019 23:36 1 609 4

Може да видим нов филм за Facebook

  • социалната мрежа-
  • facebook-
  • арън соркин

Арън Соркин планира продължение на "Социалната мрежа"

Може да видим нов филм за Facebook - 1
Снимка: Shutterstock

Сценаристът Арън Соркин обяви, че разгледа възможността да напише сценарий за продължение на филма „Социалната мрежа“, съобщи Movie Web.

Филмът от 2010 г. представя историята за създаването на социалната мрежа Facebook и ранните години на нейния основател Марк Зукърбърг. Продукцията донесе награда „Оскар“ за най-добър сценарий на Соркин.

„Често получавам имейли от продуцента Скот Рудин с въпрос за това, дали не е време за продължение. Мисля, че знам достатъчно за Facebook, за да има продължение. Мисля, че през последните години с компания се случиха доста интересни неща. Определено има какво да се разкаже“, заяви Соркин.

Първият филм завърши с делото за авторските права над социалната мрежа, което братята Уинкълвос и Едуардо Саверин бяха завели срещу Зукърбърг. През последните години компанията беше обвинена в нелегално предоставяне на личните данни на свои потребители за социологически проучвания.

Социалната мрежа има и все по-широко политическо влияние. В момента има разговори за нов филм.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Alpha_Lone_Wolf

    0 0 Отговор
    НАПАЛМ!!!
  • 2 Паток

    0 0 Отговор
    Можем и да не го видим! Аман от соросоидни дебилщини!
  • 3 Голям Слон

    0 0 Отговор
    Продълженията на филма за Фейсбук със сигурност много скоро ще са такива, в които зомбита изпълняват главните роли :-)))
  • 4 Хахо

    0 0 Отговор
    Първия беше скука.