Last news in Fakti

28 Януари, 2019 21:30 2 803 3

Ловците на духове ще спасят света на... (ВИДЕО)

  • ловци на духове-
  • джейсън райтман

Премиерата на новия филм от поредицата ще се състои на 10 юли 2020 година

Ловците на духове ще спасят света на... (ВИДЕО) - 1

Световната премиера на новия филм от поредицата "Ловци на духове" ще се състои на 10 юли 2020 година, съобщи порталът Дедлайн.

Датата на излизане на филма беше официално обявена от "Сони пикчърс". Освен това на 31 юли 2020 година киностудиото ще зарадва феновете си с още една продукция - "Morbius: The Living Vampire", продължението на вселената Спайдър-мен.

Фантастичният филм "Ловци на духове" излезе през 1984 година и след пет години получи своето продължение. През 2016 година в киносалоните се появи едноименна лента с участието на четири актриси в главните роли.

Айвън Райтман режисира и продуцира оригиналния филм "Ловци на духове", както и продължението му от 1989 г. Сега новата продукция е поверена на сина му Джейсън, който сяда на режисьорския стол.

От филмовото студио отбелязват, че поредицата ще се върне към корените си и ще бъде продължение на оригиналната история. "Сони пикчърс" се опита да съживи приключението, заснемайки женска версия през 2016 г., която обаче се провали катастрофално в бокс-офиса.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Meganoob BG

    5 1 Отговор
    Дано историята пак да е интересна и хумора да не е за 5 годишни, и се надявам да не пуснат тази феминистка версия на Терминатора която смятат да пускат.
  • 2 Тъпанар

    2 1 Отговор
    Ще напусна работа за да го гледам !
  • 3 Bubbles

    0 0 Отговор
    Ей не остана филм дето да не съсипят!