Last news in Fakti

30 Януари, 2019 09:26 7 539 2

Любимият робот на всички времена

  • антъни даниълс-
  • джей джей ейбрамс-
  • междузвездни войни-
  • star wars-
  • си трипио

Актьорът Антъни Даниълс засне последните си сцени като Си Трипио в поредицата Star Wars

Любимият робот на всички времена - 1

Британският актьор Антъни Даниълс оповести в социалните мрежи, че е заснел последните си сцени като протоколния дроид Си Трипио (C-3PO) в култовата космическа сага "Междузвездни войни", съобщи Контактмюзик.

Седемдесет и две годишният актьор съобщи, че времето му като златистия симпатяга е изтекло и че е настъпил моментът да остави на закачалката металния си костюм.

Приключвайки снимките за деветия епизод от поредицата "Междузвездни войни", Антъни Даниълс не е пропуснал да благодари на режисьора Джей Джей Ейбрамс и президентът на "Лукасфилм" Катлийн Кенеди за съвместната работа и за възможността да бъде част от третата трилогия.

"Днес беше последният ден за Си Трипио в епизод IX. Той е тъжен, аз също. Гордеем се обаче, че работихме с толкова талантливи колеги и екип начело с Джей Джей и Кати. Всеки един от тях ще ми липсва, но се радвам, като знам, че правим нещо изключително заедно, за да го споделим с тръпнещия в очакване свят", заяви Даниълс.

Той има необикновената чест да е единственият актьор, участвал във всеки един от игралните филми от поредицата "Междузвездни войни", стартирала през 1977 г. с четвъртия епизод "Нова надежда". Дълго време компания му прави актьорът Кени Бейкър като другия симпатичен дроид Ар Ту-Ди Ту (R2-D2). Бейкър почина през 2016 г., а мястото му като дребния астромеханик зае Джими Вий.

В най-скорошния самостоятелен филм "Соло: История от Междузвездни войни" Антъни Даниълс не се превъплъти в познатия си образ на Си Трипио. Вместо това британецът се появи в епизодична роля като различен персонаж. Героят му беше кръстен Так в чест на почитания оператор Так Фуджимото, работил над оригиналните "Междузвездни войни".

Антъни Даниълс разкрива, че когато е получил предложение да се снима в третата трилогия, не се е поколебал и за миг. Преди снимките за седмия епизод "Силата се пробужда" Даниълс обаче споделя с режисьора Джей Джей Ейбрамс, че иска нов костюм, защото старият е твърде неудобен за носене. И го получава.

Деветият епизод от поредицата "Междузвездни войни", с който се очаква да приключи сагата за семейство Скайуокър, ще излезе на екран през декември.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Йода

    16 1 Отговор
    Евала,уникален филм!Но първите 3 поредици са най-върха!1977 г. Хаха,а сега с тези компютри,замазват та чак пушилки се вдигат.То не са вибриращ екран,стробо ефекти,показват ти нещо за 000.1сек и става един мармалад.И киното се изврати вече няма декори.Това е най-добрият филм за всички времена.Гледал съм го поне 30 пъти от 1986г. до сега,но днес мисля да е 31път.
  • 2 Антъни Иванов

    2 1 Отговор
    Любимият робот на всички времена е вибраторът!