Last news in Fakti

31 Януари, 2019 11:33, обновена 31 Януари, 2019 11:48 3 951 3

Бен Афлек каза "Сбогом" на Батман, феновете страдат

  • батман-
  • бен афлек-
  • сбогом-
  • изостави-
  • филм-
  • супергерой-
  • dc universe

Актьорът, който влезе в ролята на мрачния супергерой през 2016 г., предава щафетата на нов Батман

Бен Афлек каза "Сбогом" на Батман, феновете страдат - 1
Кадър: Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта

През 2016 г. Бен Афлек се появи за пръв път на големия екран в ролята на емблематичния Брус Уейн, по-известен на общността като Батман. Афлек пое тази важна роля след Крисчън Бейл, който се превъплъти в Батман в трилогията за "Черният рицар". Подобно на Бейл, Афлек изигра Батман 3 пъти - в "Батман срещу Супермен", "Отряд самоубийци" и "Лигата на справедливостта".

Сега обаче изглежда сякаш той е готов да предаде щафетата нататък, защото 46-годишният актьор обяви, че повече няма да изиграе Батман.

Deadline Hollywood публикува новината в Туитър, като съобщи, че през юни 2021 г. ще излезе нов филм, който ще се фокусира върху младия Брус Уейн. Лентата трябваше да е режисирана от Бен Афлек, но той се оттегли още през февруари 2017 обяснявайки, че вместо това ще участва във филма. Но се оказа, че и това няма да се случи.

Звездата потвърди, че ще свали завинаги наметалото на Прилепа и разясни, че Мат Рийвс ще режисира лентата. Ето какво написа той:
"Вълнувам се за #TheBatman през лятото на 2021 г. и чакам да видя как Мат Рийвс ще вдъхне живот на една визия."

Феновете в социалната мрежа изразиха своята тъга от новината. Някои написаха "Винаги ще бъдеш моя Батман. Ще ми липсваш.", "Моля те, не ни оставяй!!", "Обичам Бен. Ти си Батман." и т.н.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    6 3 Отговор
    Ами той толкова е пропит и изпаднал, че не е в състояние да си намери гащите, камо ли да изиграе някаква роля.
  • 2 Хахо

    13 2 Отговор
    Най добрия Батман си остава Крисчън Бейл. Този на афлек и самите филми нещо ми бяха доста слаби и безинтересни.

    Коментиран от #3

  • 3 Ноно

    4 1 Отговор

    До коментар #2 от "Хахо":

    Правилно. Трите филма с Бейл бяха много силни. Като цяло мисля че няма по- добри филми за супер герой. Много голям емоционален фокус, проследена история от начало до край, дълбок смисъл за този който може да го намери, а и музиката на Ханс Цимер много помага за завършеното изживяване