Last news in Fakti

11 Февруари, 2019 01:30 3 823 4

От Disney ще търсят нов Върколак

  • върколака-
  • disney-
  • хю джакман

Студиото скоро може да търси нов актьор

От Disney ще търсят нов Върколак - 1
Снимка: Shutterstock

От Disney ще започнат да търсят нов актьор за ролята на Върколака в момента, в който приключат сливането с Fox, съобщи Movie Web.

От студиото не обмислят варианти, с които да върнат Хю Джакман в ролята. Със сливането от Marvel ще могат да си върнат филмовите права за X-men.

Лорън Шулър Донър продуцира всеки филм от поредицата. Според нея шефът на Marvel Кевин Фейг вече обмисля варианти за нов актьор в ролята на Върколака.

„Все още не знам какво си мисли Кевин Фейг. В началото той работеше с мен и знам, че има страхотни идеи. Мисля, че той ще се погрижи чудесно за X-men. Тепърва ще говорим“, заяви Донър.

На този етап Райън Рейнолдс се опитва да уреди Хю Джакман да влезе в ролята на Върколака за общ филм с Дедпул. Това обаче ще зависи изцяло от новите шефове на студиото.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 х пул

    3 5 Отговор
    Преди малко гледах Дедпул 2 ми пълна джендърска боза !!! Нищо общо с първия як филм! Явно след критиките от джендърите са се опитали да направят филм и за тях, да вярно подигравателен, но резултата е боза ! Иначе ефектите са на ниво, но пак си е боза с ефекти! Дедпул 2 не струва....освен, ако не си джендър или от малцинствата !
  • 2 Голям Слон

    6 1 Отговор
    От Дисни и Холивуд каквото и да направят, едва ли ще върнат златните години, в които бълваха шедьовър след шедьовър. Уви, отрасълът, защото друго яче не може да бъде наречен, е в историческа кинокриза: липса на идеи, актьори, сценаристи и режисьори. Като прибавим непрестанния стремеж да правиш пари от всичко - винаги и на всяка цена, картинката толкова много се изкривява, че за една определена прослойка от населението ходенето на кино вече е напълно безсмислено занимание. За наше щастие има европейско и азиатско кино, австралийско и новозеланско, което в момента прави днешните и бъдещи шедьоври. Нищо, че не се бестселъри по критериите на Холивуд.
  • 3 Сторм

    9 0 Отговор
    Няма шанс новия "върколак" да го изигра както ДЖАКМЪН
  • 4 1234

    6 0 Отговор
    Хю Джакман е роден за тази роля както Джони Деп за джак спароу,