Last news in Fakti

11 Февруари, 2019 08:57 4 414 4

Брад Пит на рожден ден на бившата

  • брад пит-
  • дженифър анистън-
  • анджелина джоли

Актьорът се раздели с Дженифър Анистън през 2005 г. след 5-годишен брак

Брад Пит на рожден ден на бившата - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Брад Пит отиде на партито за 50-ия рожден ден на бившата си съпруга Дженифър Анистън в Лос Анджелис, съобщи Контактмюзик.

Актьорът, който се раздели със звездата от "Приятели" през 2005 г. след 5-годишен брак, беше сам на партито.

На празненството беше и Гуинет Полтроу - друга бивша приятелка на Брад Пит, както и Джон Мейър, с когото Анистън имаше връзка. Неговата бивша приятелка Кейти Пери пък пристигна на мотор със сегашния си партньор Орландо Блум.

Говореше се, че Дженифър и Брад отново са се сближили, след като той се раздели с Анджелина Джоли през 2016 г. Техен близък обаче каза, че не се виждат редовно, а само от време на време си изпращат поздрави.

Анистън миналата година се раздели с Джъстин Теру след двегодишен брак. Тя каза неотдавна, че за нея връзките ѝ с Брад Пит и с Джъстин Теру са били успешни.

"Браковете ми бяха успешни, по мое лично мнение. Когато приключиха, това беше избор, направен, защото сме предпочели да бъдем щастливи, а понякога щастието не може да съществува в старата конфигурация", каза Анистън.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Жозеф

    10 1 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    Пиян си, лягай си!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Батката-Баш майстора

    4 0 Отговор

    До коментар #3 от "Гост":

    Пиян си. Що още не си легнал. Човекът ти го каза.