11 Февруари, 2019 13:36 2 127 4

Холивудска легенда стана татко

  • ричард гиър-
  • алехандра силва

Актьорът Ричард Гиър стана баща за втори път

Холивудска легенда стана татко - 1
Снимки: БГНЕС/EPA

Холивудската легенда Ричард Гиър стана баща за втори път, след като третата му съпруга Алехандра Силва го дари с момченце, съобщава Contactmusic.

Бебето се е родило в Ню Йорк, но засега все още не е известно името и теглото на отрочето на 69-годишния актьор. Гиър преди това беше женен за манекенката Синди Крофорд и за Кари Лоуъл, от която има 19-годишен син - Хоумър.

По-рано Гиър довери, че нямал проблем да бъде възрастен татко. Той и съпругата му през цялото време пазеха в тайна пола на бъдещата си рожба. Ричард си призна, че се влюбил от пръв поглед в русокосата красавица Алехандра преди пет години.

Холивудска легенда стана татко

Тя има 6-годишен син Алберт от бившия си съпруг. Алехандра съобщи миналия септември, че е бременна и тя и Гиър получиха по този случай благословията на Далай Лама.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сречко

    7 2 Отговор
    Мачкай, животно!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Дедо ви 🍺

    1 4 Отговор
    Че тоя иначе голям симпатяга не е ли обратен?! Преди няколко години обяви, че е гей, а сега станал баща! А кой е генетичния татко на детето?! 🤠
  • 4 vasik atanasova

    0 0 Отговор
    голям пич си е ричард гиър