Last news in Fakti

19 Февруари, 2019 21:31 1 990 9

Палатки на тазгодишния Hills of Rock срещу 40 лв на човек

  • hills of rock-
  • рок-
  • фестивал-
  • пловдив-
  • гребен канал

Тази година феновете ще могат да слушат водещите банди Disturbed, Whitesnake и Garbage

Палатки на тазгодишния Hills of Rock срещу 40 лв на човек - 1
Снимка: БГНЕС

Организаторите на най-големия рок фестивал у нас Hills of Rock, “София Мюзик ентърпрайсис”, пуснаха в продажба и къмпинг билетите за тазгодишното издание на музикалния маратон, който ще се проведе между 28 и 30 юни на Гребния канал в Пловдив.

Всеки, който има тридневен пропуск за феста, ще може да си закупи право да разпъне палатка в специално обособената за това зона. Срещу 40 лв на човек за трите дни феновете ще си осигурят нон-стоп купон в къмпинга. Той ще разполага с най-необходимите удобства за добра почивка във фестивалните дни, а именно - отделен пропусквателен режим, 24-часова охрана, душове, тоалетни и разбира се, сянка. Капацитетът на къмпинга е ограничен и предлага място само за 500 човека, или 250 палатки.

Тази година феновете ще могат да слушат водещите банди Disturbed, Whitesnake и Garbage, а сред десетките други български и чужди групи, които ще се включат, са Children of Bodom, Moonspell, Avatar, Maika и много други.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Mark Haynes Rukaisho

    13 4 Отговор
    Само РОК 🤟🤟🤟🤟🤟🤟
  • 2 Temple of the king

    9 4 Отговор
    Яко жица 🤘🤘🤘🤘🤘🤘🤘🤘
  • 3 гост

    3 5 Отговор
    Много секс ще падне по палатките
  • 4 фен

    10 5 Отговор
    Тази година съм на Slayer и Manowar. Майните се изложиха този път,явно на затваряне го карат.

    Коментиран от #8

  • 5 МЪРТВА ЧАЛГА

    12 2 Отговор
    ТОВА ИСКАМЕ РОКАДЖИИТЕ ТОВА Е ИСТИНСКАТА МУЗИКА...

    Коментиран от #6

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 гост

    5 1 Отговор
    Групите са много добри, феновете също са си читави и събитието минава с много алкохол, но културно и умерено. Ала две критики:
    защо всичко трябва да е с карти и зареждане на пари в карта, която после ще предадеш и си го представете всичко това умножено по няколко хиляди човека? Нима в ерата на безконтактното плащане с кредитни карти е наложително да се ползва услугата на една банка ли? Една бира 5лв, билет 120лв, ходил съм в чужбина на подобни мероприятия и там цените са двойно по-ниски, а храна и напитки са на същите цени както извън концерта, а може да се заплаща и с кеш, не е като тук да се редиш първо на гише да заредиш карта, след това за бира, след това за сандвич, след това да отидеш да си върнеш картата и да си вземеш остатъка от парите, а ако пък не ти стигнат да повториш процедурата, вместо да цъкнеш картата директно и да си готов. И така няколко часа ти заминават във висене по опашки.
  • 8 Plovdiv

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "фен":

    Тази година е не крачка, а лъвски скок назад... Точно в годината, в която трябваше от кожата си да излязат, но да докарат поне една група от класата на Джудас и Айрън Мейдън, направо се провалиха с изпълнителите-участници. Миналата година сбъднах мечтата си да гледам едва ли не вкъщи любимците си, но през тази няма да съм там...
  • 9 Jack Bauer

    0 0 Отговор
    А последно разбра ли се къде ще е - около гребния канал или във гребния канал. Миналата година много от живущите в района мрънкаха и "умния" пловдивски кмет беше казал че ще изпразни гребната база и вътре ще построи сцените.