Last news in Fakti

24 Февруари, 2019 21:33 3 128 3

Фрейзър се завръща

  • фрейзър-
  • сериал-
  • келси грамър

Работи се по нова версия на сериала

Фрейзър се завръща - 1
Снимка: Shutterstock

Актьорът Кейси Грамър обяви, че скоро може да се появи нова версия на сериала „Фрейзър“, съобщи Screen Rant.

“Фрейзър“ е един от най-успешните американски сериали. Той се явява като продължение на „Бар наздраве“, където Грамър с години изпълнява ролята.

В последствие той получава самостоятелен сериал, който се оказва дори още по-успешен. Поредицата разказва за живота на психолог и радио водещ, който живее с интелектуалното си семейство.

„В момента говорим с различни сценаристи и хора, които работеха по стария сериал. Добавяме някои нови неща и може да обявим новата продукция през следващите няколко месеца“, заяви Грамър.

Очаква се в новата продукция да се завърнат много от актьорите в оригиналния сериал. Все още не е ясно коя телевизия или платформа ще излъчи поредицата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Ломбев

    0 0 Отговор
    За Фрейзър много трудно може да се каже нещо което да не бъде премахнато от модератор :-) ) ) ) , останалото са протоколни и статистически данни
  • 3 mda

    1 0 Отговор
    Любим ми е:). Бих го гледала още веднъж.